2777
2789

منم میخوام انجام بدم 🙃

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم فعلا با طب سنتی و آمپول بیوتین وبپانتن نتیجه گرفتم،ریزش قطع شده،موها کم کم داره بر می گرده،دوس دارم پی آر پی کنم تا موهام ضخیم تر بشن

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
من خودم فعلا با طب سنتی و آمپول بیوتین وبپانتن نتیجه گرفتم،ریزش قطع شده،موها کم کم داره بر می گرده،د ...

ريزش موهات دليلش چي بود دكتر رفتي چي گفت؟

عجب صبري خدا دارد
من خودم فعلا با طب سنتی و آمپول بیوتین وبپانتن نتیجه گرفتم،ریزش قطع شده،موها کم کم داره بر می گرده،د ...

عزيز طب سنتي هم ادرسي چيزي داري به منم بده 

عجب صبري خدا دارد
ريزش موهات دليلش چي بود دكتر رفتي چي گفت؟

عریزم من کاشت جنین انجام دادم چندسال دارو های هورمونی استفاده کردم چندماه کما بودم 

عریزم من کاشت جنین انجام دادم چندسال دارو های هورمونی استفاده کردم چندماه کما بودم 

بخاطر داروها کما بودی؟منم ۴ساله دارم دارو و امپول استفاده میکنم اینماه انتقال دارم خیلی امپول زدم🥲

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔