2777
2789
عنوان

یه نصیحت مهم برای خانم های باردار

318 بازدید | 39 پست

اصلا دوست نداشتم این خاطره رو تعریف کنم و ته دل بعضی هاتونو خالی کنم .اما با توجه به تاپبک یک خانم باردار که گفت هفت ماه شوهرشو تنها گذاشته تعریف میکنم.

تو محل کارم همکارهام میدونستن که سالهاست جدا شدم.

یک همکاری داشتم از خودم کوچکتر و فوق العاده خوش هیکل و آرامو خانم و باشخصیت و باسوادتر اصلا تو همکارهام نمونه بود تو رفتار و شیک پوشی.

به لطف خدا باردار شد و استعفا داد و رفت.

یک روز که مشغول کار بودم همسر این اقا با شماره داخلی من تماس گرفت.و پرسید که من خانم فلانی هستم گفتم بله و خودشو معرفی کرد و گفت باید بعد کار ببینمتون.

منم با یکی از همکارهام که دوستمم بود و بسیار خانم عاقلی بود این تماس را مطرح کردم 5٠ درصد احتمال دادیم که شاید کاری در مورد همسرش با من دارد و ۵٠ درصد احتمال دادیم که قصد پیشنهاد دادن دارد.

همکارم خواست که من عجولانه و تند رفتار نکنم و به این اقا بگم اجازه بده که فکر کنم.

بعد ساعت کاری وقتی از محل کار خارج شدم این اقا رو جلو در دیدم کنارم امد و احوالپرسی کرد.

در حین حرکت از من خواست که جلوی ایشان راه بروم من فهمیدم قصد برانداز کردن من را دارد که دقیقا همین کارو کرد به رستوران سر خیابان رسیدیم هی اصرار کردم که کارش رابگوید میگفت بعد غذا.

به همسر همکارم حتی گفتم نکند برای المیرا جان اتفاقی افتاده اما گفت نه،خدا رو شکر هم خودش حالش خوب است هم بچه اش.

بعد خیلی صریح و راحت گفت المیرا دو ماه است باردار است و گفت برای سلامتی بچه بهتر باهم رابطه نداشته باشیم.اما من اصلا نمیتوانم تحمل کنم و اصلا اهل گناه کردن نیستم اگر میشود برویم محضر و عقد موقت بخوانیم مهریه هم هر چقدر شما بگوید قبول است.

من هنگ که نکرده بودم اما توقع نداشتم این حرفها رو از اون اقا بشنوم.زیرا ما او را در محل کار اقای عاشق المیرا و با خانواده و محترم میدانستیم.

چه روزهای که بخاطر همسر المیرا به حالش  غبطه خورده بودیم.برایش همیشه ناهار اماده می اورد.دنبالش می امد و با کلی احترام به خانه میبرد.

من طبق حرفهای همکارم به او گفتم اجازه بدهید فکر کنم حتما خبر میدهم

اگر دوست داشتید الباقیشم میگم.

لازم نيست الباقيش را بگوييد

خسته ايم از تاپيك خيانت و بدبختي

داستان خودشان كم بود داستان همكاران هم اضافه شد

🤪😅🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نيست الباقيش را بگوييد خسته ايم از تاپيك خيانت و بدبختي داستان خودشان كم بود داستان همكاران ه ...

واقعا خسته شده ایم 

ولی مگر این حس فضولی اجازه میدهد که تاپیک را نصفه رها کنیم؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وا

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
واقعا خسته شده ایم  ولی مگر این حس فضولی اجازه میدهد که تاپیک را نصفه رها کنیم؟

خير خير اجازه نميدهد

سر اخر به اين نتيجه ميرسند مرداني كه به همسران خود عشق و احترام ميدهند خيانتكار و حاامال هستند😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خير خير اجازه نميدهد سر اخر به اين نتيجه ميرسند مرداني كه به همسران خود عشق و احترام ميدهند خيان ...

احسنت 

نتیجه گیری خوبی بود استاد👌🤣

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

لازم نيست الباقيش را بگوييد خسته ايم از تاپيك خيانت و بدبختي داستان خودشان كم بود داستان همكاران ه ...

بگذار ببینیم سرگذشت المیرا جان چه شد

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏