2777
2789
عنوان

کتاب معرفی کنید

113 بازدید | 18 پست

من هوس خوندن کتابای به اصطلاح زرد دبیرستانی کردم

زیاد اهل اینجور کتابا نیستم

دالان بهشت

من پیش از تو

من پس از تو

تنها کتابایی هستن که از این ژانر خوندم

معمولا رمان های قوی رو میخونم برای همین لطفا چیزی که معرفی میکنید نوشتار ضعیفی نداشته باشه

من از خوندن این سه تا کتاب اصلا پشیمون نیستم

برای گذروندن وقت و هوسی خوب بود 

ولی یه عده، رمان معرفی کردن بهم چند صفحه ازشون هم قابل خوندن نبود

از اینا که فلا جام با فلان جام هارمونی داشت، با دنیای دخترونگیم خداحافظی کردم و ... نباشه

تا حالا از این کتابا دستم نگرفتم از این به بعدم نمیگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم این کاربرد داره یا نه ولی من خیلی دوستش دارم اگر خواستی بخونش

آسمان دیشب آسمان امشب

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من تازگیا موش ها و آدمها رو تموم کردم از جان اشتان بک 

خیلی دوسش داشتم شاهکار ادبیه🥲 مادام بواری و عشق درزمان وبا هم از دسته رمان های کلاسیک قشنگن

بادبادک باز و هزار خورشید تابان رو ازدست نده  از نویسنده افغانی و فوق‌العاده قشنگن

رمان پیاده، چرک، راهنمای کردن با گیاهان دارویی ،خانه لهستانی ها از نویسنده های معاصر ایرانی هستن و خیلی قلم خوبی دارن

بازم از معاصر ها کتابای فایضه غفار حدادی رو بخون  خیلی نویسنده خلاقیه

اگه طنز میخای آبنبات دارچینی و آبنبات هل دار فوق العاده هستن

رمان های مذهبی هم خیلی دارم اگه بخای معرفی میکنم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من تازگیا موش ها و آدمها رو تموم کردم از جان اشتان بک  خیلی دوسش داشتم شاهکار ادبیه🥲 مادام بو ...

من موش‌ها و آدم‌ها رو خیلی وقت پیش خوندم، با اینکه خیلی ازش تعریف میکنن ولی من خوشم نیومد نمیدونم چرا😪

مجموعه آبنبات های مهرداد صدقی رو کامل خوندم، واقعا فوق العادس، این مجموعه آبنبات پسته‌‌ای و نارگیلی هم داره، دوست داشتی بخون

بقیه رو نخوندم حتما میخونم😍💚

مثل آبنبات های مهرداد صدقی کتاب میشناسی؟ بقیه کتاباش به اون  خوبی نیست، یعنی من اولین نشانه مردی‌اش رو خوندم، اصلا نتونستم تمومش کنم، سریال پدر پسری از روش ساختن خیلی بهتره

من رمان مذهبی جز چند تا معروف من زنده ام و خاطرات سفیر، کتابای سید مهدی شجاعی رو میخونم

تو چی میخونی؟

زندگی نامه و کتاب خاطراتم میخونی؟

من موش‌ها و آدم‌ها رو خیلی وقت پیش خوندم، با اینکه خیلی ازش تعریف میکنن ولی من خوشم نیومد نمیدونم چر ...

مثل ابنبات ها دراون حد خنده دار نه نمی‌شناسم

قصه های امیر علی هم تقریبا طنزه من کتابشو نخوندم البته موقعی که رادیو هفت پخش میشد شنیدم ازاونجا

کتابهای خانم غفار حدادی هم تقریبا زمینه طنز دارن مثلا سفرنامه اربعین نوشته همزمان هم گریه داره هم خنده دار

کتاب سربرخاک دهکده و دهکده خاک برسر رو ازش خوندم خوب بودن

مذهبی های خیلی خوب برای من:

یادت باشد، دخترشینا، فرنگیس،  چشم روشنی، مربع های قرمز،روزهای بی آینه، سه دقیقه درقیامت،شنود،شبی که مهتاب گم شد، ماروپله،ارمیا،نورالدین پسر ایران،دا،من زنده ام

مذهبی های خوب برای من

کاش برگردی، پوتین قرمز ها، سلام بر ابراهیم، پسرک فلافل فروش، سربلند،پانصد صندلی خالی،ارام جان

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

زندگی نامه تو مذهبی ها که معرفی کردم  خیلیاش زندگی نامه وخاطرات هستن

اما غیر مذهبی دخترم فرح  خاطرات فرح دیبا از زبان مادرش خوندنیه

خاطرات مرلین مونرو هم بد نیس

خاطرات حسین فردوست رو هم خوندم بد نبود

سفرنامه 

همین دوتا کتاب خانم غفار حدادی که گفتم

داستان سیستان وجانستان کابلستان و نیم دانگ پیونگ یانگ از رضا امیر خانی

مارک و پلو از منصور ضابطیان هم خیلی قشنگه

شما هم زندگی و سفرنامه اگه خوندین که جالب بود معرفی کنید

دفعه بعد کوتاهش میکنم😂😂 مغازه خودکشی رو خوندم ولی اصلا تو ژانری که گفتم نیست فک کنم ژانر رئالیسم ...

رئالیسم جادویی خوب کتابخانه نیمه شب و صدساله تنهایی 

مثل ابنبات ها دراون حد خنده دار نه نمی‌شناسم قصه های امیر علی هم تقریبا طنزه من کتابشو نخوندم البته ...

از منصور ضابطیان، سباستین خاطرات سفر به کوبا

منم ملاله، خاطرات یه دختر پاکستانی هست که برا حق تحصیل دخترا میجنگه

استاد عشق، خاطرات پروفسور حسابی، پسرش نوشته، وسطاش عالیه

ابن مشغله از نادر ابراهیمی، زندگی خودشو داستانی نوشته، من خیلی خوشم اومد

جعبه سیاه من یه تیکه هایی شو خوندم، وقت نکردم کامل بخونم ولی بنظر خوب میومد، خاطرات علم از شاهه

دختری با هفت اسم خاطرات فرار از کره شمالیه، نخوندم شنیدم خوبه مبپیخوام بخوتم

آخرین دختر هم هنوز نخوندم ولی خاطرات یه دختر اسیر دست داعشه، شبیه مار و پله اس فکر کنم