2777
2789
عنوان

کممممک جای آمپول پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 22030 بازدید | 79 پست
ای جانم میبینی چقدر سختی میکشیم منم از شنبه قراره شیاف بزنم

آره ایشالله که شیاف زدی مشکلی پیش نیاد من رو ساعت میزنم ۱۰ ونیم صبح ۴ ونیم بعدازظهر شبم هروقت خوابیدم البته از ۱۲ دیرتر نمیخوابم

آره ایشالله که شیاف زدی مشکلی پیش نیاد من رو ساعت میزنم ۱۰ ونیم صبح ۴ ونیم بعدازظهر شبم هروقت خوابید ...

عزیزم برای من عفونت کرده بستری شدم شیاف میخوان بدن چجور باید استفاده کنیم دکتر من گفته هر ۸ ساعت ۳تا 

با اپلیکاتور استفاده میکنی عزیزم

برای نی نیت دعا میکنما  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای من عفونت کرده بستری شدم شیاف میخوان بدن چجور باید استفاده کنیم دکتر من گفته هر ۸ ساعت ۳تا ...

ای عزیزم بلا دوره ایشالله که چیزی نیست زودی خوب باور میکنی همش میای تو فکرم واست دعا میکنم.من کلا روزی ۳تا استفاده میکنم ساعت ۱۰ونیم صبح ۴ونیم بعدازظهر ۱۱ یا ۱۲ شبم موقع خواب.یه چیزی نظرکن که مشکلی ایشالله پیش نیاد

عزیزم برای من عفونت کرده بستری شدم شیاف میخوان بدن چجور باید استفاده کنیم دکتر من گفته هر ۸ ساعت ۳تا ...

هر ۸ ساعت ۳تا زیاد نیست.مگه چی شده که جاشون عفونت کرده یعنی ازشون عفونت میاد

هر ۸ ساعت ۳تا زیاد نیست.مگه چی شده که جاشون عفونت کرده یعنی ازشون عفونت میاد

همون پشت تلفن  بهم گفتن فردا باید زنگ بزنم کلینیک بپرسم شکر خدا فردا آی وی اف دارن و هستن 

نه انگار زرد و کبود شده دکتر زنان اومد دید گفت حساسیت به آمپول دارم

نذر صلوات کردم   خیلی دلم شکسته اما خدا رو شکر  برا شما هم دعا میکنم عزیز

فدات شم ممنون.امیدت به خدا باشه فقط و اصلا ناراحت نباش و استرس نداشته باش چون سمه بسپار خودتو به خدا آیت الکرسی هم بخون من بهش اعتقاد دارم.گلم من روزی یه بارم سوره الرحمن رو گوش میدم میگن خیلی خوبه 

بد زدن برام و جاش سفت شد و جمع شده

خخخ واس منم سفته دیگه آمپول نمیرفت داخل دیدم ایطوره زنگ زدم گفت سریع قطع کن شیاف بزن.والا من مادرشوهرم میزد خیلی آروم تزریق میکرد بعدم بلافاصله جاشو ماساژ میداد 

وآسه شما بعد دو هفته شده برا من بعد ۵ روز

آجی شیافاتم دستکش یه بار مصرف بپوش بزار داخل البته تا آخر رحمت نرو همین جلو  یه بند انگشت که دستت رفت دخل کافیه خودش چربه میره داخل