سلام خانوما من تا الان بخاطر ای وی اف ۴۳ تا آمپول پروژسترون زدم جاشون سفت شده مثه سنگ چکار کنم کمپرس آب گرم وماساژم انجام میدم بی فایدست راهکاره دیگه هم دارید
من همسرم مشکله اسپرم داره اصلا ای یو ای نکردم.بار اولمم بود ای وی اف چرا جواب داد شکر خدا یه ۲۰ تومن ...
اهان من ای یو ای بار اولم با تامین اجتماعی تکمیلی ۸۴ دادم اونجا ی خانوم بود میگف بار دوم ای وی اف عست با دفترچه ۲ملیون شده برام دعا کن ۹این ماه میرم برا ازمایش بتا اخه دعا های مامانای باردار جواب میده انشالا نی نی سالم بیاد بغلت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اهان من ای یو ای بار اولم با تامین اجتماعی تکمیلی ۸۴ دادم اونجا ی خانوم بود میگف بار دوم ای وی اف عس ...
فدات شم ایشالله به حقه عزته خدا توهم مثبت میشی مثه من خوشحال من روز ۱۸ هست که باردارم البته فردا آزمایش دومم میدم که ایشالله بتام دوبرابر شده باشه.فقط استرس نداشته باش به خدا توکل کن
ای خدا خیلی بده تازه به من گفتم احتمال داره آمپول و قطع کنی شیافو بزنی یکم خونریزی داشته باشی نترسیدم و نذر کردم توکلم به خدا بود شکر خدا هیچ لکی هم ندیدم خدا خودش مواظبه خودمونو نی نی هامون باشه