2777
2789
عنوان

کممممک جای آمپول پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 22030 بازدید | 79 پست
بار چندم ای وی اف هست؟من ۶روز قبل بار اول ای یو ای کردم برا شما جواب نداد ای وی اف ؟هزینش چقدره

من همسرم مشکله اسپرم داره اصلا ای یو ای نکردم.بار اولمم بود ای وی اف چرا جواب داد شکر خدا یه ۲۰ تومنی رفتیم البته ما خوصوصی رفتیم دولتی کمتره

من همسرم مشکله اسپرم داره اصلا ای یو ای نکردم.بار اولمم بود ای وی اف چرا جواب داد شکر خدا یه ۲۰ تومن ...

اهان من ای یو ای بار اولم با تامین اجتماعی تکمیلی ۸۴ دادم اونجا ی خانوم بود میگف بار دوم ای وی اف عست با دفترچه ۲ملیون شده برام دعا کن ۹این ماه میرم برا ازمایش بتا اخه دعا های مامانای باردار جواب میده انشالا نی نی سالم بیاد بغلت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان من ای یو ای بار اولم با تامین اجتماعی تکمیلی ۸۴ دادم اونجا ی خانوم بود میگف بار دوم ای وی اف عس ...

فدات شم ایشالله به حقه عزته خدا توهم مثبت میشی مثه من خوشحال من روز ۱۸ هست که باردارم البته فردا آزمایش دومم میدم که ایشالله بتام دوبرابر شده باشه.فقط استرس نداشته باش به خدا توکل کن 

منم جای آمپولام اذیتم میکنه  ماساژ با روغن زیتونم خوبه شما هنوزم میزنی؟

نه من دیگه آمپول توی عضلم نمیرفت سفت شده بود زنگ زدم گفت قطعشون کن بجاش روزی سه تا شیاف پروژسترون ۴۰۰ استفاده کن

منم روزی دوتام  روز سوم انتقالمه  خیلی خوشحالم شما مثبت شده بارداریت  منم ۷ ساله م ...

ای عزیزم ایشالله به حقه عزته خدا شمام مثبت میشی فقط استرس نداشته باش بهش فکر کن هیچ توکل کن بخدا همش فکر کن بارداری.من ۸سال 

ای عزیزم ایشالله به حقه عزته خدا شمام مثبت میشی فقط استرس نداشته باش بهش فکر کن هیچ توکل کن بخدا همش ...

خدا ان شاءالله  نی نی تو نو حفظ کنه و به سلامتی بغلش کنی 

امروز رفتم سونو برای  جای پروژسترون  ها متاسفانه  کمی عفونت  کرده که باید آنتی بیوتیک مصرف  کنم  حالا نمیدونم ضرر داره نداره 

برا من سریع میزنن پرستارا بابا یکم صبر کن بذار سفت نشه جاش

هنوز ده روز دارم  

خدا ان شاءالله  نی نی تو نو حفظ کنه و به سلامتی بغلش کنی  امروز رفتم سونو برای  جای ...

نه باید یواش تزریق بشه بعدشم یکم راه برو کیسه آب گرمم بزار ماساژم حتما بده.زنگ بزن دکترت بگو ایطورم شاید به توهم شیاف داد

با هر بار تزریق یکم پس میده  از محتویات آمپولو    

ای خدا خیلی بده تازه به من گفتم احتمال داره آمپول و قطع کنی شیافو بزنی یکم خونریزی داشته باشی نترسیدم و نذر کردم توکلم به خدا بود شکر خدا هیچ لکی هم ندیدم خدا خودش مواظبه خودمونو نی نی هامون باشه