2777
2789
عنوان

تو رو خدا نظر بدید

17 بازدید | 2 پست

بچه ها من دنبال یه کاری میگردم که بتونم درامد داشته باشم،اما هر کار میکنم نمیدونم باید چیکار کنم مغزم قد نمیده،حتی سرمایه گذاشتم برا تولیدی اما نتونستم بازار فروش پیدا کنم و جمع شد،تو موبایل فروشی درصدی کار کردم اما نگرفت،بعد بارداری دگ نمیتونم هر کاریم بکنم خاسم پیج بزنم ک اینستا این شکلی شد

همیشه فک میکردم که دگ وضعیت مملکت همینه اما یه اشناهامون بدون هیچ مدرک و دوره ای دیپلم داره مرکز لیزز زده دستگاهشو ساعتی اجاره میکنه و هفته ای یبار کلا کار میکنه از صب تا شب حدود ۷ تومن تو ی روز سود میکنه البته چیزیه که من شنیدم دقیق نمیدونم ،اما خودشم کلی طلا خریده و چند بار گفته چند برابر کارخونه درامد دارم ،کارخونه ماهی ۶ تومن درامد داش،

از اون روز حس میکنم مغز اقتصادی ادم داشته باشه و همت میتونه ی کاری کنه و هی فک میکنم چیکار کنم ولی ب نتیجه نمیرسم تو رو خدا ی ایده ای بدید 

و این که بنظرتون طراحی دوخت برم دوره ببینم درامد داره؟ خیلی دیدم تو نت و اینا میگن درامدش خوبه 

ب هیچ رشته ارایشگری هم علاقه ندارم 

آرایشگری خیلی پردرآمده

هم علاقه ندارم،هم واقعا دست زیاد شده،همین خانمی ک میگم مدرک ارایشگری هم داره و قبلا ارایشگاه هم داشته اما جمع کرد و این کارو زد،دلم ی کار با همچین درامدی میخاد😑بخصوص ک خ زود ب درامد رسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.