2777
2789
چی شد پیام نداد

فعلا پیام داده ببخشید من دیشب نتونستم بیدار بمونم و .‌‌... 

فعلا ب پای چت نیومده ؛ ساعت ۲ و خورده ای از سرکار میا 

ناهار بخوره احتمالا بعدش پیام بده شایدم نده نمیدونم 😓😓

شما چندسالت هست؟  واینکه آیا واقعا رفتار مادرش خیلی بده یا شما هم آدم حساسی هستی؟

من ۲۰ سالمه گلم 🥲 من آدم حساسی نیستم؛ منتها ایشون رفتارش خیلی نرمال نیس 

قشنگ ضایع مشخصه ک از قصد هس کاراش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نننهههههههه نمیخوام به شک بیفتیییی فقط می‌خوام درست انتخاب کنی والا هنوزم جامعه ما پره آدم های خو ...

مرسی فداتشم 

خداکنه تصمیم درستی بگیرم🥲 

فک نمیکنم آدم خوب زیاد باشه کلا چ دختر خوب چ پسر خوب کمه خیلی ام کمه🥲😂

فعلا پیام داده ببخشید من دیشب نتونستم بیدار بمونم و .‌‌...  فعلا ب پای چت نیومده ؛ ساعت ۲ و خو ...

عزیزم یه کاربری هست به اسم دختر گرانبها حتتتما تاپیک هاشو بخون 

ایشون هم مادر شوهرش با ازدواجشون مخالف بوده حتی گفته دست از دست پسرم بردار و.....

وقتی هم برا اولین بار بعد عقدش میره خونشون مادر شوهرش بهش میگه ما اومد و رفتی با شما نداریم تو هم میتونی نیای(انگار بهش گفته دگه خونه ما نیا

ولی الان مادرشوهرش اینقدددر باهاش خوبه که تو همه کار از اونومشورت میگیره و کلی احترامش داره

اینارو گفتم که بدونی اگه طرف خوبه پس شما میتونی با مهارت‌های کلامی و رفتاری مادرش رو تغیر بدی (والبته که استثنا هم میتونه وجود داشته باشه)

الان فهمیدم درد مامانش چیه  دختر خالش رو میخا بگیره ب این  من دیدم هعی از اون جلو من تعر ...

خب اون دقیقا هدفش از این رفتارش اینه که شما بکشی کنار نذار به خواستش برسه بعدا که باهم ازدواج کنید دیگه امیدی نداره اون موقع هم ببینه پسرش با شما خوشبخته دیگه میکشه کنار الان داره زورشو میزنه ولی بازم پسرش که باشماهم ازدواج نکنه فاطمه رو نمیخواد 

من دوسش ندازم ولی از شخصیتش خوشم میا  مامانم میگه مامانش پیرت میکنه  خودتو نجات بده و .. ...

مامانت راست میگه، پسرا اول همشون میگن من پشتتم و این حرفا، یکی دو سالی که بگذره تازه یادشون میفته مامان دارن و باید اون هر چی گفت بگن چشم، زندگیتو جهنم نکن، مادرشوهر خیلی خیلی تاثیر داره تو زندگی ادم

مرسی فداتشم  خداکنه تصمیم درستی بگیرم🥲  فک نمیکنم آدم خوب زیاد باشه کلا چ دختر خوب چ پس ...

به نظرم وقت مشاوره بگیرید که علاوه بر شما و اقا پسر با مادرشون هم مشاور صحبت کنه بعد اگع اکی بود ازدواج کنید شاید مشاور مادرشون رو نرم کنه 

حیفه این جور پسر رو به راحتی ازدست بدین