2777
2789

لطفا دوستان نگید مگه قراره با مادراین اقازندگی کنه،واقعا مهم هست

من خودم دارم اذیت میشم چون مادر همسرمم نظرش به نوه خواهرش بود اما من انتخاب همسرم بودم و تاالان که نزدیک دوساله عقدیم واقعا رفنارهای ناشایستی با من داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد کارت بد بود😐حرفاتو زدی بلاک کردی.حتی اگه میخوای بهم بزنی بذار اونم حرفاشو بزنه بعد تموم کن.بلاک ...

ن سریع بلاک نکردم هعی داشت کشش میداد منم حوصله نداشتم گفتم ول کن بای  بلاک کردم😶😶

پسره عالیه یعنی همه جا حرفش میشه همه میگن خیلی پسر خوبیه  ولی مامانش از اونور بوم افتاده  ...

من که دلم نمیاد از این عشق بگذرم الان شما چند سالتونه ؟حست چی؟اگه فردا با یه پسر بی احساس ازدواج کنی حسرت زندگی ایشون می خوری مثل من .... نمی دونم بهش فکر کن اگه پسره مستقلی از نظر مالی خیلی محتاج خانواده نیست

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
ای بابا حالا من ب اون مرحله نرسیدم 😂😂  الان مادرشوهرت باهات اوکی هست ؟؟  این زنه منو م ...

میریم خونشون یامیان درحدسلام علیک ....خودمونشغول میکنم باهاش حرف نزنم...حالامن پدرشوهرم خاله زنکه...زهرزبون...فک کن

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

بنظرم همین فردا برین پیش یه مشاور درست حسابی اصلا احساسی تصمیم نگیر

نقش خانواده ها در خوشبختی زن و شوهر خیلی خیلی مهمه اصلا ساده نگیرید 

انشالله بهترین تصمیمو بگیری 

بنظر من اصلا جواب ندع

چون اگر قبول کنی و ازدواج کنی بعدا همین مادرشوهر همش دخالت میکنه تو زندگیت و نمیذاره زندگی کنی

ب شوهرتم اونموقع بگی فوقش میگه مادرمه چی بگم. 

دیدم ک میگم

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
ببین بخدا من ن بی احترامی کردم ن حرفی زدم این مامانش از روز اول ب من گیر میداد حتی گفته بود پوشش من ...

میدونم چی میگی هیچ معلومم نیست پسره خرش از پل گذشت چ شکلی بشه همون بیخیالش

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

همینجوری مادرشوهرا خودشون میان با رضایت خودشون زن میگیرن

با عروسع کنار نمیان وای ب حال اینکه از اول مشکل داشته باشن

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍