2777
2789
الان فهمیدم درد مامانش چیه  دختر خالش رو میخا بگیره ب این  من دیدم هعی از اون جلو من تعر ...

این هنوز هیچی نشده خون تو رو کثیف کرده وای به حال روزی واقعا عروسش شی.....هر گلی بویی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نمیشه..مادرشوهرمنم دخترخواهرشومیخواسته بگیره ...شوهرم نخواسته...گفتم چرامامانت دوسش داره؟گفت چو ...

ای بابا حالا من ب اون مرحله نرسیدم 😂😂 

الان مادرشوهرت باهات اوکی هست ؟؟ 

این زنه منو میبینه بخدا میخاد خفم کنه😐😐 یعنی انگار دلش میخا ی دل سیر منو بزنه😒😒

منم دلم میسوزه براش💔 ولی بقران نمیدونم چکار کنم  تو جای من بودی جوابشو میدادی؟

جوابشو بده ولی عقد نکنید تا بتونه مامانشو کامل راضی کنه و اخلاقش خوب بشه بگو من تو این شرایط نمیتونم رسمیش کنم، پسره شرایطش خوبا

این هنوز هیچی نشده خون تو رو کثیف کرده وای به حال روزی واقعا عروسش شی.....هر گلی بویی داره

اصلا ب بو و ... کاری ندارم من ک ب زور نرفتم تو پاچه پسره باو مامانش  خودش زنگ زد اصلا 😣😣

به نظرم پسری که اینقدر مودبانه اظهار عشق کرده ارزش جنگیدن داره

پسره عالیه یعنی همه جا حرفش میشه همه میگن خیلی پسر خوبیه 

ولی مامانش از اونور بوم افتاده 

رفتارش متاسفانه اصلا با من جالب نیس

البته عقلانی بخوای بهش فکنی خانواده مهم تره بعد پسرشون... مثلا قرارع با این خانواده وصلت کنی ببین می ...

دقبلا مامانم هم همینو میگه ؛ میگه فردا میخوای بشی عروس خانواده ؛ الان ک اینه وای ب حال فردا روز 

اون موقع ب جای نگاه معنی دار و ... میزنه تو سرت😐