2777
2789
والا میگه با ی نگاه نبوده  استارت دیدن مون اونجا اتفاق افتاده  بعدش هم کلی پیگیر میشع ؛ ...

وقتی پسره کاری کرد مادرش چند بار زنگ زد خونتون، و اینکه اومد خونتون برا اشنایی،ینی پسره رو مادرش اشراف داره(برخلاف خیلی از پسرا)

این خودش خوبه...

حالا مادره حرف بدی تاحالا بهت زده؟

سلام خوبی چیشد چه کردی دلاور😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پسره کاری کرد مادرش چند بار زنگ زد خونتون، و اینکه اومد خونتون برا اشنایی،ینی پسره رو مادرش اشر ...

مامانش از همون اول ک اومد خونه ما خودشو خیلی می‌گرفت 

ی جوری نگا میکرد میخواست نفرت بزنه از تو چشاش بیرون😐😐 قشنگ معلوم بود ب زور اومده  

تا الان من می‌پرسیدم از پسره میگف درست میشه و ...

حالا دیروز برگشته میگه مامانم دلش هست ک دختر خواهرش رو برام بگیره منم نمیخام و ‌..‌ انگار از بچگی شون گفتن اینا مال همن و از این حرفا 

زنه یبار برگشته بود گفته بود تیپش خوب نیس 

این چ وضع تیپ زدنه 

ما چند بار با هم بیرون رفتیم زنگ زد خونمون برگشت گف اینا یکسره کف خیابون هستن اینجوری میخوان با هم آشنا بشن ؟ ته حرفاش ی خنده ریز میزنه ک آدمو خر کنه 

سلام خوبی چیشد چه کردی دلاور😂

سلام عزیزدلممم😁🥰 تو خوبی؟؟

والا دیشب پیام داد شادی خانوم بیداری یا ن 

منم ساعت ۱ و خورده ای جواب دادم امرتون؟؟ 

صبحم پیام داد سلام صبح بخیر😐😐😂 

فعلا سرکاره طبق روال هر روز

حالا ک فعلا خبری نیس ب مامانم گفتم گف مامانش زنگید خودم باش میحرفم میگم پسرتون خیلی آقاست ولی ما ب درد هم نمیخوریم 🤦‍♀️

مامانش از همون اول ک اومد خونه ما خودشو خیلی می‌گرفت  ی جوری نگا میکرد میخواست نفرت بزنه از تو ...

خب دل مادرش باهات صاف نمیشه

ولی معلومه پسره به مادرش اشراف داره

مطمئن باش زنش شی،مادره هر روز میخواد تیکه بپرونه و اذیتت کنه ... اینم مطمئن باش که پسره دم مادرشو میچینه

الان بنظرم نسبت به عشق پسره به خودت مطمئن شو...

وقتی تورو تو مغازه میبینن عاشقت میشه از کجا معلوم فردا یکی دیگه رو نبینه عاشق شه؟

بنظرم خوده پسررو بهتر و بیشتر بشناس...

مادرش مهم نیست

سلام عزیزدلممم😁🥰 تو خوبی؟؟ والا دیشب پیام داد شادی خانوم بیداری یا ن  منم ساعت ۱ و خورده ای ...

اجی یه چی منطقی بشین فک کن این میگی پسره خیلی خوبه ولی مامانش بده خب اگه خدایی نکرده یکی بیاد خودشو خوب نشون بده وواقعا اذیتت کنه بنظرت مامانش واست مهمه

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
خب دل مادرش باهات صاف نمیشه ولی معلومه پسره به مادرش اشراف داره مطمئن باش زنش شی،مادره هر روز میخو ...

ببینید من سنم کمه شایدم شما درست میگید 

ولی واقعا پسر هول و هرزه ای نیس 

تو حرف زدنش و رفتارش میشه فهمید این چیزا رو 

اونطوری نیس هر روز با یکی بپره

نمیدونم والا ب شک انداختین منو🥲💔

اجی یه چی منطقی بشین فک کن این میگی پسره خیلی خوبه ولی مامانش بده خب اگه خدایی نکرده یکی بیاد خودشو ...

میفهمم چی میگی منطق میگه ببوسش بزار کنار 

منم احتمالا همین کارو بکنم

فقط خداکنه در آینده حسرت نخورم بابتش😐😂🤦‍♀️💔

میفهمم چی میگی منطق میگه ببوسش بزار کنار  منم احتمالا همین کارو بکنم فقط خداکنه در آینده حسرت ...

اینجوری بهش نگو گناه داره یه حسی تو دلش شکل میگیره هیچ وقت نمتونه فراموشت کنه ومقصر مامانشو میدونه دیگه نمتونه فراموشت کنه 

بهش بگو بیا بریم پیش مشاور اون بهتر میفهمه

اینجوری بهش نگو گناه داره یه حسی تو دلش شکل میگیره هیچ وقت نمتونه فراموشت کنه ومقصر مامانشو میدونه د ...

آخه میدونی مشکل من اینه من با این چندبار بیرون رفتم حس می‌کرد من زنشم😐😂😂 ب حدی توهم زده بود ک ؛  حالا فک کن من بگم بریم مشاوره با خودش فک میکنه من ۱۰۰ درصد باهاش روالم وفقط میخام محکم کاری کنم ؛ اینجوری بیشتر ضربه میبینه 

آخه میدونی مشکل من اینه من با این چندبار بیرون رفتم حس می‌کرد من زنشم😐😂😂 ب حدی توهم زده بود ک ؛ & ...

اخی الهی بگردم 

چی بگم والا هرچیشد به منم بگو بهت درخواست میدم قبول کن مردم از فضولی😂

آخه میدونی مشکل من اینه من با این چندبار بیرون رفتم حس می‌کرد من زنشم😐😂😂 ب حدی توهم زده بود ک ؛ & ...

دوباره سلام

تو دیروز با این اقا حرفهات زدی یه جمله هم بهش گفتی دلیل مخالفتت عدم رضایت مادرش

دیگه نیازی نیست کاری کنی هر دختری چندتا شرط برای ازدواج داره شرط شما هم رضایت مادرشون 

این شرط اگه عملی شد مبارک اگه نشد انشاا...مورد بعدی

پیامم داد اصلا حرف کش نده بگو اقای فلانی من حرفم گفتم تا این موضوع حل نشه حرف دیگه ای ندارم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بعد هم عزیزم آدم با خواستکارش حرف می زنه نمیگه امرتون

با دوست پسرت که صحبت نمی کنی یا ایشون مزاحم نیستند که خواستگارند.پیام میده قشنگ جواب بده سلام شبتون بخیر صبح تون بخیر بفرمایید من به حرفهاتون گوش میدم

در نهایت هم که حرفهاش زد بگو من متقاعد نشدم با صحبت هاتون

مثال می زنم البته 

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈