2777
2789
عنوان

کسی هست همسرش این مشکلو داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 47 پست

همسر من خودش روانشناسه

ولی مث مادر با من رفتار میکنه 

میدونی چی میگم؟  

مثلا خوابیدنی مواظبه پتو از روم کنار نره 

همش میگه بخوور 😂

رفتارامو با مهربونی گوشزد میکنه ک من  بازم گوش نمیدم

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوام توضیح بدم خیلیهههه  ولی به طور کلی منو به عنوان یه ادم بالغ و عاقل حساب نمیکنه تقریبا در ...

دقیقا شوهر منم اینجوریه .همش تو مهمونی میگه اینکارو کن اینکارو نکن .این لباسو بپوش اینو نپوش .حتی آستین لباسم که بلنده میخوام کوتاه کنم نمیزاره دعوا میکنه باهام .دقیقا مثل بچه باهام رفتار میکنه نفرت دارم از کارش .نمیشه کاریش کرد اینم شانس ماس

واقعا؟؟؟ اخه واسه چی؟ این یه اختلاله

وسواس نداره؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

من برای تغییر نامزدم کارهایی که قبلش نمیتونستم به تتهایی انجام بدم تنهایی انجام دادم و دوهفته بعد بهش اعلام کردم 

و در جریان بعضی کارها نذاشتمش  مثلا اینکه پدر و مادرم دارن جهیزیه میخرن رو بهش نگفتم ولی خودش فهمید در حالیکه از قبل همش بهش میگفتم و این حس رو درش ایجاد میکردم که دهن لق و وابسته هستم 

و یه کارای اداری یا کارایی مث پرداخت قبض تلفن دائم که نمیتونستم انجام بدم خودم انجام دادم .

خودش فهمید که من میتونم بدون اون رو پای خودم  وایسم و هر وقت یه کاری کرد که باهام مشورت نکرد منم مشورت نکردم تو مورد مشابه باهاش و وقتی اعتراض کرد  گفتم خوب چون  خودت مشورت نکردی فکر کردم چیزیه که به مشورت مشترک نیاز نداره 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
بخوام توضیح بدم خیلیهههه  ولی به طور کلی منو به عنوان یه ادم بالغ و عاقل حساب نمیکنه تقریبا در ...

خوشبحالت خوبه ک ب تنهای خوب تصمیم میگیره من زیربارتصمیم گیری له شدم کاش کل زندگی بردوش همسرم بود

دقیقا شوهر منم اینجوریه .همش تو مهمونی میگه اینکارو کن اینکارو نکن .این لباسو بپوش اینو نپوش .حتی آس ...

دقیقا من سر لباس پوشیدنم هم استقلال ندارم 

چه برسه بقیه چیزا

به نام خداوند رنگین کمان...