2777
2789
عنوان

بی درکی

13 بازدید | 9 پست

سلام  خانوما 

چند وقتی بود که دستشویی ما مشکل پیدا کرده بود، مامانم و خواهرم رفتن خونه خالم اینا که چهل دقیقه فاصله داره، تا موقعی که بابام دستشویی رو درست کنه بعد برگردن. اما من خونه موندم. 

بعد امروز صبح من رفتم مدرسه تا 2 ظهر که برگشتم خونه و تا نهار خوردم و خوابیدم شد 3 

بعد یه دفعه با سر و صدا های زیاد با استرس از خواب بیدار شدم، مامانم و خواهرم با خالم و دختر کوچیکش با هم برگشته بودن و شروع کرده بودن حرف زدن

انقد خوابم میاد حالم بده کلی هم درس دارم دیگه نمیدونم چیکار کنم. کمتر از یک ماه پیش هم اومدن چهار روز موندن و من جهنمو با چشمام دیدم. جا نداشتم بخوابم، درس نمیتونستم بخونم و.... 

چیکار کنم؟ 

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 

دیگه مجبوری تحمل کنی دیگه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعن تاپیک بسیار حساس و مهمیه واقعن کارشناسا بیاین نظر بدین

خانم این چه طرز صحبت کردنه 

نمیتونید کمکی کنید، میتونید برید لازم نیست حتما یچیزی بگید. 

از تاپیکای حس ششم که مردم براش سر و دست میشکونن پر محتوا تره، نیست؟ 

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
بامامانت مطرح کن بگو من درس دارم نیان اینجا شبا گوشیر بزار بخواب

ممنونم از نظرت🤍

متاسفانه مامانم درک نمیکنه