2777
2789
تابستون می‌ره تو اتاق جلو کولر  زمستونم ک تو سالن کنار بخاری گرفته من سرما خوردم ی هفته ای میش ...

درکت میکنم عزیزم خودمم یه چند هفته اینجوری بودم

ولی راهش اینه یکم برای شوهرت ناز کن بگو من موقع س ک س دوس دارم راحت باشم اینکارو کنیمم...

بگو خسته شدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای ادم حرصی میشه شوهر منم دم به دیقه میخواد بیفته دنبال داداشش . الان ازم میترسه کمتر پیگیرشه

منم دقیقا عصبی شدم هر هفته شام یا ما میرفتیم یا اونا میومدن من که مخالف رفت و امد نیستم میگم ماهی یکی دو با حتی خانواده خودمم همین......چه دلیلی داره اینقدر رفت و امد

عضو گرو آبی ،وزن شروع ۷۲، وزن هدف ۶۲، تاریخ شروع رژیم ۱۳،۴،۱۴۰۱، من میتونم در عرض سه ماه به وزن دلخواهم برسم
رک بگو نمیخوام اصلانم خجالت نکش خونه توهم هست خودشم سنشم زیاده احساس میکنم کلا ازلحاظ فرهنگی یکم پای ...

خیلی بی فرهنگن یعنی همه رو ب من ترجیح میده مامانش فوت شدع

گفتم  گف موقت اینجاس قرار بود بهمن ماه پولش بده رهن الان ب یکی قرص داده شوهرم گف نمیخاد بری ی ...

این چجور شوهری هست همه اوایل ازدواج دوست دارن ک تنها باشن و صداشون راحت بالا بره  این شوهرت نوبره