دو سالشه دو سه ماهه از پوشک گرفتمش اوایل جیش داشت میگفت جیش الان همونم نمیگه هر جا باشه مهمونی تو خونه رو فرش رو تخت کارشو انجام میدم برای دستشویی بزرگم اول کارشو داخل شلوار میکنه بعد بدش میاد نمیتونه راه بره میگه جیش جیش که ببرمش دستشویی بشورمش... الان خونه هام خیلی بوی بدی میده خجالت میکشم کسی بیاد خونه... چه راهکاری پیشنهاد میدین هم برای برای خونه هم برای بچه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوب باید اول یادش بدی بعد ازادش کنی باید یه مدت تند تند ببری دستشویی و کهنه بندازی اینجوری خونت به گند کشیده میشه بعدم فصل سرد واسه از پوشک گرفتن مناسب نیست بزار بهار
خب بچه طفلی رو زود گرفتی آمادگی نداشته. بعدشم ادم تا پنجشش ماه بعدش هم باید ببرون میره باید بچشوپوشک کنه که ب خونه زندگی مردم ببخشید گند نزنه. دوباره پوشکش کن وگرنه مضطرب میشه.ضربشو در آینده میخوره
توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..