2777
2789
عنوان

بچم هر جا میره کثیف میکنه

246 بازدید | 31 پست

دو سالشه دو سه ماهه از پوشک گرفتمش اوایل جیش داشت میگفت جیش الان همونم نمیگه هر جا باشه مهمونی تو خونه رو فرش رو تخت کارشو انجام میدم برای دستشویی بزرگم اول کارشو داخل شلوار میکنه بعد بدش میاد نمیتونه راه بره میگه جیش جیش که ببرمش دستشویی بشورمش... الان خونه هام خیلی بوی بدی میده خجالت میکشم کسی بیاد خونه... چه راهکاری پیشنهاد میدین هم برای برای خونه هم برای بچه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کاسه واسش استفاده کن نبرش دسشویی واسش توخونه کاسه بزار یادش بده هروقت دشویی داشت بره تواون بکنه خیلی راحته 

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نادا❤❤کاربری دوممه تعلیق شدم بخاطرحرف حق ،بامن ازسیاست نگو
به نظرتون الان چیکار کنم

بنظرم پوشکن مث دوستم تاسه سال

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

خب بچه طفلی رو زود گرفتی آمادگی نداشته. بعدشم ادم تا پنج‌شش ماه بعدش هم باید ببرون میره باید بچشو‌پوشک کنه که ب خونه زندگی مردم ببخشید گند نزنه. دوباره پوشکش کن وگرنه مضطرب میشه.ضربشو در آینده میخوره

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

وااا حداقل خونه مردم پوشکش کن

الان زوده من پسرمو دو سال و نیم از پوشک گرفتم یه روزه

اصلا هیچ جارو کثیف نکرد کاملا آمادگی داشت

afsaneh_67 هستم...کاربری نازنینم به خاطر چندتا اسکول ترکید😑