یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
استارتر خوش به حالت منم خیلی دعاکن به امام حسین بگو نمیدونم قسمتم میشه بیام حرم یا نه ولی میدونی آرزومه خودت بطلب بیام حاجتمو بخوام ازت 🙏🥺التماس دعای فراوان 🙏
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
میشه برای منم دعا کنی تو ازدواجم خوشبخت وعاقبت بخیر بشم و سرنوشت خوبی برام رقم بخوره اسمم زهراس انشاله زیارتت قبول باشه سلام منم به اقا امام حسین وحضرت عباس برسون فدات شم
نسرینم التماس دعا دارم از امام حسین بخواه مشکل زندگیم حل بشه و خدا بهم یه نی نی سالم و صالح بده منم براتون دعا میکنم 🍀خیلی ممنون به یادمونی حاجت روا باشی عزیزم