2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرشو به منم بده قربونت برم 😍😍😍😍انشالله که باخبر خوب بیای دورت بگردم

سلام خانمی خوبی من رفتم الان جواب تزمایشم گرفتم منفی بود داغونم  خستم  فکر کردم خدا جوابمو داده دیگه بعد چهار سال من نمی خوام انتقال بدم دوست دارم طبیعی باردار بشم اگه شدم که هیچی نشدم هم به درک

[QUOTE=259983722]سلام خانمی خوبی من رفتم الان جواب تزمایشم گرفتم منفی بود داغونم  خستم  فکر کردم خدا جوابمو ...[/QUOTسلام عزیزم قربونت برم غصه نخور خدا بزرگه انشالله این ماه حاجتتو میده عزیزم نماز علی اصغر رو بخون عزیزم خدا بزرگه شایدم زود رفتی آزمایش فداتشم از موعد پریود باید بگذره بعد بری 

به نظرم اصلا الان دیگه نمیشه روی تست های بی بی چک مطمئنم بود

والا همش در حد هاله میندازه نمی‌دونم ماها مشکل داریم یا این بی بی چکا خرابه منم هرچی میزنم فقط هاله است پررنگ نمیشه ...بشدتم علائم پریودی دارم .‌‌..عزیزم شما بی بی چکتون چی بود مارکش دارو اینا مصرف کردین این ماه ؟

😑منم۱۱روزه درد پریودی دارم دردش یهو شدید میشه میگم الانه خون ریزی کنم ولی خبری نیست

ی روز عقب انداختم امروز روز دومه

دوتا بی بی چک زدم اول چیزی نیست بعد چند ساعت مثبت میشه 😑نمیدونم چه مرگشه بی بی چکه تا حالا اینطوری نشده بود برام 

حالت تهوع شدید میگیرم یهو

تخمدانام درد میگیرن دیشبم از داخل نافم تیر میکشید تا بیرون

😑منم۱۱روزه درد پریودی دارم دردش یهو شدید میشه میگم الانه خون ریزی کنم ولی خبری نیست ی روز عقب اندا ...

منم دقیقا همینطوره ولی تهوع ندارم فقط معده ام درد می‌کنه گاهی اوقات ترش می‌کنه من هنوز رد نکردم پریودی رو ولی این بی بی چکا خیلی اشغال شدن آدم کلی دل خوش می‌کنه بعد ناامید میشه

منم موقع بارداری ب وقت پریودم کمرم ازدرد میشکست با اون کمر درد خونه شستم فک میکردم پریودم امادردام خیلی زیاد بودن مشکوک شدم دو روز بعد موعد بی بی زدم باردار بودم انشالاه بارداری 

منم دقیقا همینطوره ولی تهوع ندارم فقط معده ام درد می‌کنه گاهی اوقات ترش می‌کنه من هنوز رد نکردم پریو ...

😑ترشحاتم تغییر کرده و حس بویاییم خیلی قوی شده😂دلم ی چیایی میخواد که تاحالا نخوردم یا بدم میاد یا حسی بهش نداشتم 😑🤣

منم موقع بارداری ب وقت پریودم کمرم ازدرد میشکست با اون کمر درد خونه شستم فک میکردم پریودم امادردام خ ...

🥺منم دیشب کمرم انگار داشتی استخوناشو میشکوندی میزد تا پهلوم 

بعد که اروم شد نافم از داخل تیر میکشد تا بیرون انقدر دردش شدید بود اشک تو چشام جمع شد

من خیلی وقته برای بچه دوم تلاش میکنم فردا شاید بی بی بزنم فعلا همه علایم پریود رو دارم دعا کنید با ...

انشالله بیای خبر مامان شدنتو بدی عزیزدلم مارو خوشحال کنی  😘😍😘😍

😑ترشحاتم تغییر کرده و حس بویاییم خیلی قوی شده😂دلم ی چیایی میخواد که تاحالا نخوردم یا بدم میاد یا ح ...

😂😂😂😂والا من فقط دلم کاکائو میخواد بجز این علائم دیگه ای ندارم حالا توکل بخدا هرچی صلاحشه انشالله خیر باشه برای همه