2777
2789
تو بعد از ازدواج تازه اخلاقای شوهرت دستت میاد حالا شایو فکر کنی مه میشناسیش ولی اصلااا اینطور نیست&n ...

اره متأسفانه منم همش یک ماهه سر زندگی ام اما با قبل خیلی فرق داره

نازنینم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا درک میکنم منم خیلی وقتی دوست بودیم راجب رفتارش حرف میزد که خوبه و اینا اما الان یکم جریان فرق ...

ب خانوادت پشت نکن اول و اخر اونا خانواده هستن از شوهر هم مهم ترن.... اول راهی نذار از خانوادت دورت کنه فکرتو عوض کنه

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن  
اره متأسفانه منم همش یک ماهه سر زندگی ام اما با قبل خیلی فرق داره

چرا زدت؟؟؟؟ 

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××
ب خانوادت پشت نکن اول و اخر اونا خانواده هستن از شوهر هم مهم ترن.... اول راهی نذار از خانوادت دورت ک ...

دیگه چه فایده کاریه که کردم اگه تاپیکام و دیده باشی سر ازدواج خیلی با خونوادم درگیر شدم پشتمم خالی شد

نازنینم💜

نه .هرچند بهترازاینم نصیبم نمیشد😓💔بخاطر خانوادش از خانوادش متنفرم الهی اه من دامن گیرشون بشه.بخاطر یه سری اخلاقاش و...

کاشکی پدری داشتم میزاشت درس بخونم😭

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
چرا زدت؟؟؟؟ 

چون از دوستام دفاع کردم ازم ناراحت شد چند روز محل نزاشت بعد خسته شدم داد و بیداد کردم اونم زد البته الان شمالیم رفتارش خیلیییی خوبه اما معذرت خواهی ام ازم نکرد کلی تاپیک زدم این چند روز که مشکل داشتم

نازنینم💜