سلام.پسرم تقریبا یک هفته قبل دوروز تب کرد ک شب دوم اصلا پایین نمیشوند و یکسره پاشویش میکردم.علائم سرماخوردگی.آبریزش بینی سرفه و عطسه داشت.بردم دکتر دارو و آنتی بیوتیک دادم.بهتر شد البته الان هنوز سرفه داره ولی سه چهار روزه بیقرار شده مخصوصا وقت خواب.قبلا اذیت میکرد ولی نه اینجوری.بشدت گریه میکنه و اصلا آروم نمیشه.تا مثلاً یه چیزی توجهشو جلب کنه و خوابش ببره یا از شدت گریه و بیحالی بخوابه.دیشب متوجه شدم رو بازوهای لک صورتی زده امروز صبح پاهاش و دستاش پر شده ولی صورتو شکمش فعلا نیس.اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید تا وقتی ک ببرمش دکتر
عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه داروهاشو از همون اول میدادم.جرا بعد چارپنج روز لکه بزنه؟
پسر من ۴سالشه بعده یه هفته بدنش ریخت بیرون دکترش گفت حساسیت به آنتی بیوتکش بوده گفت بعضی وقتا با تاخیر نشون میده . شاید کوچولوی شمام حساسیت داشته به یه دارو
سلام دختر منم به آموکسی سیلین وکلاو حساسیت داره این جوری میشه ولی این دفعه به خاطر گوشش که عفونت کرده بود دکتر بهش آموکسی سیلین داد و گفت فقط آموکسی سیلین و کلاو عفونت گوشو خوب میکنه وآزیترو وبقیه هم تاثیر نداره که تو قبلا بهش دادی بعد که بهش گفتم حساسیت داره به این دوتا گفت بهش داروی حساسیت بده منم نئوتادین که تو خونه داشتم هشت ساعتی (نیم ساعت بعد از آنتی بیوتیکش ) بهش دادم تا آنتی بیوتیکش تموم شد وخدارو شکر هیچ علایم حساسیتی هم نداد ، شربت سیتریزین و هیدروکسیزین هم ضد حساسیتن
پسر من شیش ماهی میترسم سیتریزین بدم.الانم نمیتونم برم دکتر
دختر منم واسه اولین بار که اینجوری شد تقریبا شیش هفت ماهش بود بردمش دکتر دکتر بهش هیچی نداد گفت باید داروش تزریقی باشه که عوارضش خیلی زیاده ببرش خونه چن روز بعد خوب میشه که همینم شد ، ولی اگه یه کوچولو بهش ستریزین بدی عیب نداره