2777
2789
عنوان

عاجزشدم لطفا كمكم كنيد😔

158 بازدید | 16 پست

سلام دوستان روزخوش

دخترم٧سالشه يه هفته پيش انفلانزاشد باهمه علايمش خلاصه درمان شد وخوب شد وموند كمي سرفه هاي خلطي

از هفته دوم مريضيش هروز صبح سرساعت٥صبح دچار تهوع و دل پيچه شديد ميشه جوري كه تاساعت٨طول ميكشه

دستشويي هم ميبرم دفع نداره ولي دلش خيلي پيچ ميزنه وناله ميكنه اصلا بال بال ميزنه

كلافه شدم وناراحت اخه مگه ميشه هروز سريك ساعتي اين علايم بيادش 

توطي روز حالش خوبه اگرتجربه اي دارين ياحتي ميتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم نطراتتون رو بگيد

خودم امروز گفتم نكنه اپانتيس باشه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار يه چيزيه كه با خواب شبانه تشديد ميشه و اينو باعث ميشه. شايد ميكروب معده اي باشه نميدونم!

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

صاف کرد دهنمونو این انفولانزا

دختر منم یه ماه پیش دارو خورد خوب شد هنوزم گاهی سرفه میکنه .. اوایل فقط نصف شب ۱ ساعت سرفه میکرد 

ببرش دکتر خیالت راحت میشه خب..

موز اگه قوت داشت کمر خودشو صاف نگه میداشت 😒

دختر من یک بار در دوسالگی این مشکل رو داشت سر ساعت چهار صبح بالا میاورد ببخشید ولی بوی تندی هم داشت. دکتر گفت اسید معده اش از تنظیم خارج شده یکماه قرص معده خورد و رعایت غذایی کرد درست شد . شما هم یه دکتر ببر احتمالا همینه . میوه اصلا بهش نده. اپاندیس اگر بود در طول روز هم مشکل داشت نه فقط سر یه ساعت خاص 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ممنونم مامان گلبهاري امروز عصر ميبرمش دكتر مجدد ممكن بختطر ويروس كوفتي كه گرفته بود اين مشكل روپبدا كرده باشه

گلاب به روتون وقتي بالاهم مياره اب همش حتي غذاي شبشو بالا نمياره