2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 225 پست
بایه پیح فیک برو اگرم ب مادرش گف پیجو پاک کن بگو متوهمین شما من نبودم چیه چخهههه    

اره باید همین کارو کنم😂لعنت بهش ک از بدو ورودش ب زندگیم روز خوش ندیدم😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه گلم انشالله که بخیر بگذره انقد از صبح گریه کردم چشمام کاسه خون شده سرم داره منفجر میشه یه دلم م ...

میفهممت اما میگم اگ برگردی همون اشو همون کاسه اس بشرطی ک حالا ک ترسیده مجبورش کنی بره دکتر ودارو بخوره

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
طبیعیه   ببن بخوای میتونی حالا ی پیامی بدی بهش اون خودش کش میده بازم خودت هرجوری دوس داری ولی د ...

اذیتاش و کتک زدناش خیلی زیاده ولی انقدر شانس داره هنوزم میبینمش دلم‌میلرزه یکم نگام میکنه میره

اره باید همین کارو کنم😂لعنت بهش ک از بدو ورودش ب زندگیم روز خوش ندیدم😂😂

بیا بریم بخوابیم فردا منو تگ کن باهم بریم ببینیم چی میگ اگ حرفو کش داد یعنی بازم میخوادت اگ نه از کلمه اوک مرسی خداحافظ اره نه استفاده کرد یعنی ازطلاق راضیه بریم تافردا؟

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
راهای ارتباط بسته س انگار ازهم خجالت میکشیم غریبه ایم

استار یسوال دلت بر خونه زندگی ک داشتی یا وقتای ک تو خونه ب مسخر بازی می‌گذشت تنگ نمیشه 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
بیا بریم بخوابیم فردا منو تگ کن باهم بریم ببینیم چی میگ اگ حرفو کش داد یعنی بازم میخوادت اگ نه از کل ...

اره خواهرم بریم ببینیم چ جوابی میده عروس خانوم😂🤲

استار یسوال دلت بر خونه زندگی ک داشتی یا وقتای ک تو خونه ب مسخر بازی می‌گذشت تنگ نمیشه 

دوساعته دارع میگ دلش برااینا تنگه

اره خواهرم بریم ببینیم چ جوابی میده عروس خانوم😂🤲

حتما تگممممم کنیا فردا منتظرتم.موفق باشی گلم فعلا

سر همینا دارم دق میکنم تیکه کلاماش شوخیاش خوراکی خریدناش بابایی گفتناش وقتایی ک اس میداد جوجه دارم میام خونه چی بخرم

حتما تگممممم کنیا فردا منتظرتم.موفق باشی گلم فعلا

منم حتما تگ کنینا

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....