2777
2789
اها مرسی اره  استنسیل شنیدم چون باهاش کار نکردم الان ذهنم یاری نمیکرد😆😆😆😆

من خودم چند وقت درگیر اسمش بودم راحت باش🤣🤣

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال از استاد کیک پزا میشه با ارد نانوایی کیک خوشمزه پخت و خامه کشی کرد؟ اگه بدتون نیاد&n ...

چرا نشه عزیزم،منم همه کیکای خامه کشی و صبحانه و زبرا و...با آرد نانوایی ۴ بار الک شده میپزم

اره بخدا منم امروز تولدم بود مامانم اینا واسم کیک خریدن یعنی انقد بد مزه بود حیف اون همه پول که دادن

آره قطعا مزه خونگی با بیرون فرق داره 🙂

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
چرا نشه عزیزم،منم همه کیکای خامه کشی و صبحانه و زبرا و...با آرد نانوایی ۴ بار الک شده میپزم

خیلی خوبین شماهایی که با ارد نونوایی درست میکنید و خمیر نمیشه

ارد نون لواش میگی؟ یا فانتزی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من فقط کیک های عصرونه رو یک پیمانه آرد نانوایی میزنم وگرنه به نظرم بخاطر سبوس که داره بهتره واسه خامه کشی آرد قنادی باشه

خیلی خوبین شماهایی که با ارد نونوایی درست میکنید و خمیر نمیشه ارد نون لواش میگی؟

نه عزیزم خیلی هم پوک میشه،اگه خمیر میشد که دیگه برا بار دوم که  آرد نانوایی نمیزدم،ولی خیلی پوک و خوشمزه میشه با پف عالی

من فقط کیک های عصرونه رو یک پیمانه آرد نانوایی میزنم وگرنه به نظرم بخاطر سبوس که داره بهتره واسه خام ...

خب گلم من ۴ بار الک میکنم با یک قاشق نشاسته مخلوط میکنم آردم خیلی سبک میشه،دیگه کیکمم خمیر نمیشه

خب گلم من ۴ بار الک میکنم با یک قاشق نشاسته مخلوط میکنم آردم خیلی سبک میشه،دیگه کیکمم خمیر نمیشه

میشه شما طرز تهیه کیک اسفنجی رو بگین؟

برای همسرم میخوام بپزم و بعد خامه کشی کنم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
میشه شما طرز تهیه کیک اسفنجی رو بگین؟ برای همسرم میخوام بپزم و بعد خامه کشی کنم

چرا نشه گلم

۶ عدد تخم مرغ سرد

۱ قاشق مربا خوری وانیل ۱ پیمانه شکر

۶ قاشق غذا خوری آب جوش

۱ و یک چهارم پیمانه آرد نانوایی

۲ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت که با آرد قاطی میکنی و تبدیل به آرد قنادی میشه و کیکت پوک میشه

۲ قاشق مربا خوری بکینگ پودر

میشه شما طرز تهیه کیک اسفنجی رو بگین؟ برای همسرم میخوام بپزم و بعد خامه کشی کنم

طرز تهیه ام که زرده و سفیده تخم مرغ و از هم جدا میکنیم،سفیده هارو آنقد میزنیم تا پف کنن و از ظرف نریزن،زرده ها و وانیل شکر روهم هم میزنیم تا پف کنن

بعد آب جوش رو اضافه کرد و هم میزنیم.بعد آردو نشاسته و بکینگ پودر ۴ بار الک میکنیم بعد همراه سفیده ها در ۳ مرحله به زرده ها اضافه میکنیم آرام آرام تا پف سفیده ها نخوابه بعد داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم ودر فر به مدت ۶۰ دقیقه و ۱۸۰ درجه میذاریم تا بپزه،موفق باشین🤗

کی این حرفو زده کیک از یک روز بیشتر بمونه ی طعم خیلی بدی میده. واقعا این حرفو نشنیده بودم

راس میگه عزیزم

اسفنج کیک رو چند هفته یا یه ماه قبل درست میکنن 

شوهر دوست من قناد بود

فقط همون روز خامه کشی میکردن