2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اون دنیام خدا سرویسمون میکنه😬😬😬😬

نکه الان سرویس نشدیم عذابای اون دنیارو داریم الان میبینیم 😄به هیچ چیز با چشم بدو ناراحتی نگاه نکن من الان باید ۶ونیم پاشم بچه مدرسه ای دارم اصلابرام مهم نیس  شب بیداریم لذت داره🤣پسرم ک رفت مدرسه دوروز ساعت۱ابیدم تا۶صبح سه بارازخاب پریدم

رنگ ولایتhaircolorist
دیگ میخواد خوابم ببرع یخوردع ذهتم در گیر زندگیمع واقعا دیگ کم اوردم کاش این روزا زود بگزرع

اره والا

تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭
اسم تیم فوتباله رئال زاراگوزا 🙃

تو اینجام هستی 🤣🤣🤣خدا نکشدت

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅
اسم تیم فوتباله رئال زاراگوزا 🙃

اون سارا گوزوعه نه این سارا وااای ناموسا کلمه ناموسا ازت یاد گرفتم😅

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅
بخاطر پست و کلیپ های که دیدم آنقدر گریه کردم خوابم نمی‌بره خیلی غمگینم 😔 

اره تاپیکتو دیدمممممم.........اروم باش .....صبوریم و مجبور به تماشا

بخاطر پست و کلیپ های که دیدم آنقدر گریه کردم خوابم نمی‌بره خیلی غمگینم 😔 

کجا دیدی نتا ک قطعه 🤣

نکه الان سرویس نشدیم عذابای اون دنیارو داریم الان میبینیم 😄به هیچ چیز با چشم بدو ناراحتی نگاه نکن م ...

خب همینو میگم دیگم این دنیا یک جور اون دنیا یکجور گفتی اون دنیا خوابیم😀

من اوسکول فردا کلی کار دارم اومدم خونه مامانم تایمام ریخته بهم اینا صبحشون از ظهر شرومیشه شبشونم تا ...

خونه مامانت چقدر شبیه خونه ماست😂😂😂😂😂 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
اره تاپیکتو دیدمممممم.........اروم باش .....صبوریم و مجبور به تماشا

ناموسا چیشده بگین منم بدونم