2777
2789
عنوان

الان سکتهههه میزنم😐😐همکلاس دانشگام...

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 182 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ، ولی هیچوقت حس خوبی نداشتم به این ادما و این مدل پیام دادنشون 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من برا ثبت تام از مهر اقدام کرذم اما دو هفتس ک میرم شاید اونجا دیده 

جوابشو ندادی؟

راسی اصن دیدی قیافشو؟😂

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

عه بچه ها من الان این یادم اومد من عاشق ماشین اسپورتج هسم بعد ماشین استادمون اسپورتج بود بعد تو حیاط یه گوشه پارک بود موقه رفتن از دانشگاه با دوستام بودیم یه بوس و یه قلب برا ماشین فرستادم هیچکسم تو حیاط دانشگاه نبود جز دوستام که کنارم بودن بعد یکماه استادمون شمارمو از واحد اموزش گرفته بود بهم پیام داد گف شما بمن حسی دارین؟؟؟😐😐😐😐😐بعدا فهمیدم این نشسته بوده تو ماشین بوس و قلب فرستادنمو دیده فک کرده به اون فرستادم شیشه ماشینشم دودی بود مشخص نبود کسی توش هس خلاصه که مرررررردم از خجالت ولی اون خیلی خوشش اومده بود وپایه بود بهم گفت هرجور که بخوای باهات هستم چه دوستی چه ازدواج! در حالیکه بچه هاش همسن من بودن وخودش همسن بابام😑منم بخاطر اینکه منو نندازه بهش بی احترامی نکردم وخیلی محترمانه ردش کردم ولی بعدش حالش و گرفتم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
منم اصلا فاز این ادمارو نمیدونم الان من چی باید بگم اخه

ینی هنوز حرفشو نزد؟

بگو بفرمایید؟من چ کمکی از دستم برمیاد

دیدی داره طفره میره بگو ببخشید من فکر کردم کارتون خیلی مهمه و میتونم کمکتون کنم ولی گویا اینطور نیست بااای

انوقت شجرنامه اشم برات رو میکنه

حرف زد منو لایک کن بیام بخونم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️