2777
2789

از سال ۱۴۵۶اومدی.؟😂

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم رتبه ی ۸۹۰۶ وتراز ۸۸۰۰.منطقه ۳.مصاحبه هم دعوت شد.اما قبول نشد.چجوری درس بخونه؟افسرده شده😢بمیرم براش

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
داداشم رتبه ی ۸۹۰۶ وتراز ۸۸۰۰.منطقه ۳.مصاحبه هم دعوت شد.اما قبول نشد.چجوری درس بخونه؟افسرده شده😢بمی ...

من خودم از فرهنگیان انصراف دادم

ببینید حتما پیش مشاور بره برای تقویت روحیه خودمم برای سال دوم اصلا روحیه نداشتم اما واقعا کمکم کرد

اما بستگی به شهرتون هم داره که چقد معلم بخواد

دلم میخاد فلسفه بیارم یا اقتصاد😪😢ینی چقدر باید رتبه ام باشه

فرهنگیان م امیدی بش ندارم

مشاور کنکور هم فقط پول میگیرن..مثلا تو چقدر دادی گلم؟

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

میشه بگی از صبح چ ساعتی بیدار میشدی و تایم های درس خوندنت چقدر بود و چقدر بینشون استراحت میکردی ؟ 

در روز چند ساعت میخوندی و اینکه چقدر تست می‌زدی 🥺❤️

ببخشید خیلی سوال پرسیدم

میشه بگی از صبح چ ساعتی بیدار میشدی و تایم های درس خوندنت چقدر بود و چقدر بینشون استراحت میکردی ؟&nb ...

اره اینم دقیقا خواستم بپرسم

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
من خودم از فرهنگیان انصراف دادم ببینید حتما پیش مشاور بره برای تقویت روحیه خودمم برای سال دوم اصلا ...

شهرمون حدود ۳۰ تا معلم میخواست.داداش من سال دومش بود.الانم بی حوصله وناامید داره واسه سال بعد میخونه.میگه اگه این دفعه هم قبول نشم دیگه نمیخونم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
دلم میخاد فلسفه بیارم یا اقتصاد😪😢ینی چقدر باید رتبه ام باشه فرهنگیان م امیدی بش ندارم مشاور کنکو ...

فلسفه و اقتصاد که فرهنگیان نداره

مشاوره ما تو مدرسه کار می‌کرد واسه همین ارزونتر در اومد

من رتبم سال اول ۶۰ هزار شد یعنی میشه امسال قبول بشم؟؟؟

داداشم سال اول۱۹۰۰۰ شد قبول نشد.سال دوم ۸۹۰۶ شد بازم قبول نشد😢

شهرمون حدود ۳۰ تا معلم میخواست.داداش من سال دومش بود.الانم بی حوصله وناامید داره واسه سال بعد میخونه ...

بنظرم برای رشته های دیگه هم فک کنه 

مثلا عربی بخونه بعد ازمون استخدامی بده