2777
2789
عنوان

چقد بعضیا راحت دل میشکونن

14 بازدید | 12 پست

سلام خیلی اعصابم خورده خواستم اینجا بگم شاید یکم آروم شدم ... خواهرشوهر بزرگم سر هر اتفاقی ک با شوهرم پشت سر میذاره اگ باب میلش پیش نره منو مقصر میدونه حتی اگ مقصرم نباشم و همیشه جلو همه بدگوییمو میکنه .. حتی امشب جلو خودم به شوهرم گف خیلی حیف شدی تو داداش! منظورش ب من بود .. شوهرم چون تو جمع این حرفو زد فقط گف چرتوپرت نگو ولی اون همینجوری ک میگف حیف حیف حیف تو.. رف تو آشپزخونه ش

خیلی دلم گرفته من خیلی بهش خوبی کردم ۱ساله ازدواج کردیم همش میومد خونم من براش کم نذاشتم حتی دخترش تو درساش کمک میخاس میاوردش پیشم کمکش میکردم و خیلی کارای دیگ بخدا ک بخام بگم تو این تایپیک نمیگنجه! ولی اگ هزارتا خوبی هم کنم تهش اگ شوهرم بگ بالا چشمت ابروهه میگ آتیشا زیر سر زنته! در حالیکه هیچ بی احترامی نکردم بهش تا حالا... تو روم گف حیف کردیمت برادر 😔💔 چه راحت دل میشکونن.. نمیترسن؟! الانم نمیدونم باید چیکار کنم؟!🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم چقدر سخت واقعا بی فرهنگی و گنده گویی بیداد میکنه و اصلا نجابتهای کلامی از بین رفته ای کاش همه بدونن که هر قطره اشک مظلوم چقدر دامنشون رو میگیره متاسفم و امیدوارم خدا به شما صبوری  بده  

چقدر راحت دلت ميشكنه. خب خودت ميدوني از بدي اينو ميگه.. جاي اينكه نگاهش كني يكبار جمعو ترك كن بگو ...

همین الان ک کاریش ندارم اینجوریه! جمعو ترک کنم ک میره جلو بقیه خواهر برادراش اونقد بدمو میگ ک همه باهام دشمن بشن میدونی چقد باید بهترین باشی ک اونا حرفای بزرگترین خواهرشون براشون زیاد مهم نباشه و بگن داره چرت میگ؟! بی احترامی نکرده وضعم اینه اونکارو کنم ک فک کنم بره بگ دیدین گفتم بی احترامیشو دیدین؟! و... 🤦🏻‍♀️

گلم چقدر سخت واقعا بی فرهنگی و گنده گویی بیداد میکنه و اصلا نجابتهای کلامی از بین رفته ای کاش همه بد ...

من ک تا رسیدیم خونه گریه گرف و شوهرم گف گریه نکن کمتر میریم خونش ولی نمیخاستم اینجوری باشه

همین الان ک کاریش ندارم اینجوریه! جمعو ترک کنم ک میره جلو بقیه خواهر برادراش اونقد بدمو میگ ک همه با ...

چقدر دیگران براتون مهمن؟

نونتون از بقیه میاد یا ابتون؟

چرا باید بهترین باشین برای بقیه🥸🥸

💕

چقدر دیگران براتون مهمن؟ نونتون از بقیه میاد یا ابتون؟ چرا باید بهترین باشین برای بقیه🥸🥸

میفهمم حرفتو ولی آخه ما داریم وسط همینا ک زندگی میکنیم؟! گفتنش راحته ولی تو عمل یهو میبینی داری بخاطر حرف همینا ساعت ۱.۵شب تایپیک میزنی! 🤦🏻‍♀️

میفهمم حرفتو ولی آخه ما داریم وسط همینا ک زندگی میکنیم؟! گفتنش راحته ولی تو عمل یهو میبینی داری بخاط ...

من ۱۲ سالخ ازدواج کردم

یک جینم جاری دارم

یکی از یکی بدتر..و بد جنس تر.

شما هستی که مشخص میکنی جایگاه افرادو..

مگه مشکلی داری که خودتم سکوت میکنی در مقایل کلمه حیف شدن؟

حتی اگر از شوهرنم پائینر باشی

باید بگی ببین چقدر دوستم داره که منو خواسته..

.

شما همین الان لگن زیرشون بزاری هم ا‌‌ون طرف ادم نباشه

نیست.بدترین عزوسم باشی طرفت ادم باشه تورو زوی سرش میزاره.

من خواستم انجام دادم و شد..

💕

من ۱۲ سالخ ازدواج کردم یک جینم جاری دارم یکی از یکی بدتر..و بد جنس تر. شما هستی که مشخص میکنی جای ...

ن عزیزم سکوتم بخاطر این بود ک شوک شدم و نمیدونستم چی بگم اون لحظه.. اصن تو محیطی بزرگ نشدم ک زبون باز باشم و میدونم اگ ب روش خودمم چیزی بگم مثلا بگم منظورتون به منه؟ میگ چرا دوس داری ب خودت بگیری نکنه راس میگم؟؟!! اگرم بگم وااا این چ حرف زشتی بود زدی؟! با خنده میگ من ک داداشمو میشناسم ک آدمی نیس ک فلان بگ یا فلان کنه تو روش تاثیز گذاشتی! اگرحرف شمارو میزدم دهنشو تا فی خالدون باز میکرد و رو ب بقیه میگف دیدین چه زبون درازیه؟! از نظر حیف شدن هم هیچیم پایینتر نیس ک شاید بالاتره هرچند درست نیس اینجوری بگم ولی کاش یکم سیاست داشتم و مث خیلیا مرموزانه رفتار میکردم🤦🏻‍♀️