2777
2789
عنوان

تاحالا دلشوره ی الکی داشتین

512 بازدید | 30 پست

من وقتی باشوهرم قهر میکنم به شدت دل شوره میگیرم.😑

هرچی فکر میکنم دلیلشو بفهمم نمیتونم یا مثلا با ذکر میخام دلمو اروم‌کنم نمیتونم.

روزای عادی ۱۲ ساعتم زنگ نزنه هیچ حس خاصی ندارم ولی وقتی قهریم اگه ۳_۴ ساعت از اخرین تماسش بگذره دلشوره میگیرم و یه جوری ام و به محض اینکه بهم زنگ بزنه دلشوره ام برطرف میشه.

اینم بگم خیلی وابسته اش هستم.

الانم اینجوری ام.کسی راهکاری داره دوستان؟واقعا دارم اذیت میشم.دلشوره ی بدی دارم واقعا ازاد دهنده اس

تمام  عمر 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین طور شدم تازگیا 

هرروز سر یک ساعت خاص اینطور میشم دلشوره شدید میگیرم طوریکه صورتم کرخت و بی حس میشه 

یک هفته هست ببخشید ولی بی دلیل اسهالم 

مامانم میگه به خاطر استرسه اما من نگرانم  

منم مث توعم 

بچه هاتوروخدا راه کاری داری تو؟

من خیلی اذیت میشم و نمیخامم زنگ بزنم

چون زنگ بزنم دلشوره ام برطرف میشه اما شوهرم خیلی بد عادت شده همیشه من باید زنگ بزنم