2777
2789

سلام شبتون بخیر خواهش میکنم راهنمایی کنید

من هفته ۱۶بارداری هستم، امروز ساعت ۱۱ سرم گیج رفت چشمام سیاه شد بعد ۱۰دقیقه خوب شدم اما سرم سنگینی می کرد تا الان که اومدم بلندشم زیر دلم احساس درد پریودی داشتم هنوزم دارم😢😢

راستی نمیدونم ربط داره یانه اما دیشب از صدای رعد و برق خیلی ترسیدم.

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام لطفا با پزشک درمیون بزارید شما باردارید و وضعیتتون‌ مثل فرد سرماخورده نیست که از آدم عادی تقاضا ...

ممنونم از نظرتون حتما حق باشماست اما متخصص خودم الان جوابگو نیست و فردا میرم بیمارستان اما الان میخوام از تجربه دوستان استفاده کنم

زهد ریایی،جهل مقدس...
نترس انشالله که چیزی نیست من تو 14 هفته ام گاهی وقتا این درد و دارم 

ممنون که اومدی عزیزم😘😘

شمام زیر دلت درد میگیره دقیقا مثل دوران پریودی که درد و ضعف داره؟! ماه اول اینطور بودم اما خوب سدم تا الان

زهد ریایی،جهل مقدس...
گلم شیاف پروژسترون اگه داری یکی مقعدی استفاده کن خطر نداره برای درد خوبه اگه درمانگاه نزدیک خونته بر ...

ممنونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتی نظر دادی

ندارم متاسفانه میگم همسرم بره بخره استراحت کردم کمی بهترم الان بلند میشم اگه دوباره همونجوری شدم حتما میرم کلینیک شبانه روزی 

زهد ریایی،جهل مقدس...
البته من خودم حامله ام برای دردهای حاملگیم دکتر برام‌تجویز میکنه سر هر حاملگی استفاده کردم خطری ندار ...

وایی چه عالی ممنون میشه بگی دقیقا چطوری مصرف میشه؟

زهد ریایی،جهل مقدس...
ممنونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتی نظر دادی  ندارم متاسفانه میگم همسرم بره بخره استراحت کردم کمی ...

اره گلم حتما از داروخانه بگیر پروژسترون خارجی باشه ایرانیش به درد نمیخوره 

وایی چه عالی ممنون میشه بگی دقیقا چطوری مصرف میشه؟

من و داده شبی یکی مصرف کنم شما تا فردا که میرین پیش دکترتون یکی امشب یکی صبح قبل رفتن به دکتر استفاده کن زد سقط هست 

ممنون که اومدی عزیزم😘😘 شمام زیر دلت درد میگیره دقیقا مثل دوران پریودی که درد و ضعف داره؟! ماه اول ...

منم ماهای اول اینطوری بودم الانم دردای مخطافی دارم یوقتا همین درد پریودی یه وقتا درد سقط چون قبلا دوتا سقط داشتم میدونم دردش چطوریه یه وقتایی زیر شکمم میگیره قفل میکنه