2777
2789
عنوان

عروس ها تو مراسم فامیل شوهر

160 بازدید | 26 پست

چقدر کمک میدید ؟

وقتی عزادار هستن ؟

نسبتشون خیلی نزدیکه با خونواده همسرم....

همسرم دوست داره من کمک بدم، من اصلا با فامیلش راحت نیستم...

واقعا منم بلند شم و کمک بدم ؟ بیشتر همون فامیلاشون هستن... غریبه بینشون نیست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خب یکم کمک بدید خوبه 

ولی خیلی خودتونو خسته نکنید

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
آره چه اشکالی داره

واقعا ؟ من امروز زیاد کمک ندادم .... یه کم تعارف کردم فقط

باید کمک می دادم واقعا ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره خب یکم کمک بدید خوبه  ولی خیلی خودتونو خسته نکنید

آخه با فامیل خودم مقایسه میکردم.... واقعا عروس ها یادم نمیاد کار زیادی کرده باشن

همش ماها بودیم ...

من کمک میکردم وبسیاااااارپشیمونممممم

دقيقا منم 

چون اونا متقابلا مراسمات ما هيچ كمكي بهمون نكردن يعني انگار ما وظيفمون بود انقدر پشيمونممممممم كاش زمان برگرده عقب

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
نه بابا بشين سرجات. ببين كمك كردن عيب نيست اتفاقا خوبه ولي موقعش و جاي خودش

خب منم دقیقا همین فکر رو کردم.... همسرم داشت کمک میداد

توقع داشت منم نشینم یه جا، حواسم به کارها و .... باشه 

الان ایراد از منه به نظرت ؟

دقيقا منم  چون اونا متقابلا مراسمات ما هيچ كمكي بهمون نكردن يعني انگار ما وظيفمون بود انقدر پش ...

من این فامیلا توی مراسم ما خب نیستن.... وگرنه خودم پدرم فوت کرده

برای کار کردن اصلا نیاز به کمک فامیل همسرم نبود

الان میگن چون خواهرشوهر ندارم، من باید کمک میدادم و ....

آخه با فامیل خودم مقایسه میکردم.... واقعا عروس ها یادم نمیاد کار زیادی کرده باشن همش ماها بودیم ...

نمیدونم والا 

خودتون بهتر میدونین

ولی خب انجام دادن یسری کارای کم و کوتاه خوبه ول همه وارای سختو گردن نگیرین که کار بندازن گردنتون

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
دقيقا منم  چون اونا متقابلا مراسمات ما هيچ كمكي بهمون نكردن يعني انگار ما وظيفمون بود انقدر پش ...

مثل من خاک برسرشون....

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏