همسرم دوست داره من کمک بدم، من اصلا با فامیلش راحت نیستم...
واقعا منم بلند شم و کمک بدم ؟ بیشتر همون فامیلاشون هستن... غریبه بینشون نیست
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به من میگن چون خواهر شوهر ندارم و چون همسرم خیلی نزدیک بوده بهشون ، من باید کاری میکردم ....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بيين من كمك كردم بعدش مثل خر پشيمون شدم تو اين دور و زمونه اگه يه گوشه بشيني و كمك نكني عزيزتري
دور از جونت
اعصابم خورد شد بهم اینطوری گفتن
در حد توانت کمک کن خب چه ایرادی داره بعد میگن خودشو میگیره
آره فکر کنم همینو بگن
ولی منم راحت نبودم باهاشون
واي شوهر منم همين توقع و داشت الان اونم پشيمونه😂😂😂😂ميگه چرا بهت ميگفتم كمك كن😂
😁😁😁 ای ول خوشم اومد
کاش میشد بهش نشون بدم کامنتتو 😂👌
آخه اینجور کارها صمیمیت بیشتری میخواد .... اشتباه میگم؟ به من میگن چون خواهر شوهر ندارم و چون همسرم ...
میدونی به نظرم کار بکن ولی کم،مثلا ظرف نشور ولی یه موقع قرار بود چایی ببرن ببر چون تو چشم هست ولی کار سختی هم نیست.ولی بدون لطف مکرر میشه حق مسلم.سعی کن بیشتر بشینی و کار انجام ندید مگر کار هایی که تو چشم و سبک باشه😅
میدونی به نظرم کار بکن ولی کم،مثلا ظرف نشور ولی یه موقع قرار بود چایی ببرن ببر چون تو چشم هست ولی کا ...
باورت میشه چایی بردن برای من خیلی سخته 😅😅😅
مشکلم اینه خودمم برم برای کمک نمیتونم کم و سبک باشه .... تا تهش میمونم و کار میکنم
صفر و صدم تو این چیزا
چرا ؟ توقعشون زیاد شد یا بعدا بی معرفتی ازشون دیدید ؟
من مشکلم اینه که خیلی فامیلاشون ازدواج فامیلی دارن و یه جورایی خیلی همشون با هم نزدیکن
من واقعا همیشه احساس جدا بودن ازشون دارم