2777
2789
عنوان

عروس ها تو مراسم فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست
خب منم دقیقا همین فکر رو کردم.... همسرم داشت کمک میداد توقع داشت منم نشینم یه جا، حواسم به کارها و ...

بيين من كمك كردم بعدش مثل خر پشيمون شدم

تو اين دور و زمونه اگه يه گوشه بشيني و كمك نكني عزيزتري

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فامیل ما هم عروس ها دست به سیاه و سفید نمی‌زنن

آخه اینجور کارها صمیمیت بیشتری میخواد .... اشتباه میگم؟

به من میگن چون خواهر شوهر ندارم و چون همسرم خیلی نزدیک بوده بهشون ، من باید کاری میکردم .... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بيين من كمك كردم بعدش مثل خر پشيمون شدم تو اين دور و زمونه اگه يه گوشه بشيني و كمك نكني عزيزتري

دور از جونت

اعصابم خورد شد بهم اینطوری گفتن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من این فامیلا توی مراسم ما خب نیستن.... وگرنه خودم پدرم فوت کرده برای کار کردن اصلا نیاز به کمک فام ...

واي شوهر منم همين توقع و داشت الان اونم پشيمونه😂😂😂😂ميگه چرا بهت ميگفتم كمك كن😂

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
در حد توانت کمک کن خب چه ایرادی داره بعد میگن خودشو میگیره 

آره فکر کنم همینو بگن

ولی منم راحت نبودم باهاشون

واي شوهر منم همين توقع و داشت الان اونم پشيمونه😂😂😂😂ميگه چرا بهت ميگفتم كمك كن😂

😁😁😁 ای ول خوشم اومد

کاش میشد بهش نشون بدم کامنتتو 😂👌

آخه اینجور کارها صمیمیت بیشتری میخواد .... اشتباه میگم؟ به من میگن چون خواهر شوهر ندارم و چون همسرم ...

میدونی به نظرم کار بکن ولی کم،مثلا ظرف نشور ولی یه موقع قرار بود چایی ببرن ببر چون تو چشم هست ولی کار سختی هم نیست.ولی بدون لطف مکرر میشه حق مسلم.سعی کن بیشتر بشینی و کار انجام ندید مگر کار هایی که تو چشم و سبک باشه😅

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
میدونی به نظرم کار بکن ولی کم،مثلا ظرف نشور ولی یه موقع قرار بود چایی ببرن ببر چون تو چشم هست ولی کا ...

باورت میشه چایی بردن برای من خیلی سخته 😅😅😅

مشکلم اینه خودمم برم برای کمک نمیتونم کم و سبک باشه .... تا تهش میمونم و کار میکنم

صفر و صدم ‌تو این چیزا

بخدا اخه تازه بعدش ديديم چه كلاهي رفته سرمون

چرا ؟ توقعشون زیاد شد یا بعدا بی معرفتی ازشون دیدید ؟

من مشکلم اینه که خیلی فامیلاشون ازدواج فامیلی دارن و یه جورایی خیلی همشون با هم نزدیکن

من واقعا همیشه احساس جدا بودن ازشون دارم