2777
2789
درحالیکه با دو تا خواهرام و شوهرخواهرم در حال صحبت   درباره زندگی و آینده من بودیم و اونا دور م ...

😁😁😁😁 عزیزم بعدش توی افق محو شدی یا نه 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
بچه بودم خونه  مادرشوهر خالم دعوت بودیم  بچه مچه هم زیاد بود  دیگ پسر داییم و پسرعموم ...

😅😅😅 عجب تلافی هم کردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور از بس معلم هام اذیتم کردن ☹

من معلمای خوبی داشتم خداروشکر ولی خودم به شخصه دهن خانوادمو معلمامو سرویس کردم مثلا یه بار اول ابتدایی بودم به خواهرم گفتم خانم معلمم گفته از اول تا صفحه ۵کتاب رو باید سوال بگیری باید عکس امام خمینی تم که اول صفحست بکشی چقدر گریه کردم اونروز تا مادرم اومد مدرسه و با معلمم صحبت کرد معلمم گفت از این به بعد هر چی مادرتو خواهرت میگن همونو کوش‌کن🤦‍♀️

یعنی چه انتظاری داشتی ازشون؟... دختر من فووووق العاده کنجکاوه هیچ راه در رویی نداریم از دستش

رو حساب اینک بچم و چیزی حالیم نمیشه خیلی حرفا یا رفتارا رو جلوروم انجام میدادن... 

بچه کنجکاو نباید ب حال خودش رها شه... بیشتر از بچهای عادی باید بهشون توجه شه و مراقبشون بود... چون کارایی ازشون سر میزنه ک اصلا پدر و مادر تصورشم نمیتونن کنن

و 
من معلمای خوبی داشتم خداروشکر ولی خودم به شخصه دهن خانوادمو معلمامو سرویس کردم مثلا یه بار اول ابتدا ...

عزیییییزم چقدر با مزه  تو خواهر منی... معلم گفته بود از هر کلمه ده بار بنویسید از هرکدوم ده صفحه نوشته بود تا نصف شب تموم نمیشد اشک میریخت از استرس  آخرم تا نصفه بردمدرسه فهمید چه خبره تازه

من معلمای خوبی داشتم خداروشکر ولی خودم به شخصه دهن خانوادمو معلمامو سرویس کردم مثلا یه بار اول ابتدا ...

😂😂 چقد معلم خوب بوده از ما کتک هم میزد 😶🖤

بیش اندازه استرس داشتم سر درس و مشق که الان کار دستم داده ،پسرمم به خودم رفته انقدر استرس داره بابت ...

عین خواهر من  بعضی وقتا مانتو شلوارشو شب قبل خواب میپوشید.. بابام بهش گفت تو رو ولت کنن میری رختخوابتم جلو در مدرسه میندازی  

به حدی استرس داشتم که از ۴صبح بیدار بودم هی ساعت رو‌نگات میکردم که دیرم نشه لباسامم بالاسرم آماده بودن ۶صبح بلند میشدم لباسامو میپوشیدم عین شصت تیر میدوییدم تا خود مدرسه رو هوا هنوز خوب روشن نمیشد ولی من تو کل راه به خودم میگفتم جرا انقدر خیابون خلوته نکنه ساعتمون خراب شده نکنه همه رفتن سر کلاس معلم اومده باشه من آخرین نفرم ،میومدم پشت در مدرسه میموندم تا مستخدم بیاد درو بازکنه همیشه هم بهم میگفت میخای من ملید مدرسه رو بدم به تو تو همیشه زودتر از من میرسی هنوزم بعد این همه سال منو که میبینه میگه من تو رو هیچ وقت یادم نمیره همیشه قبل من پشت در مدرسه بودی