2777
2789

خودم ۲۵ سالمه دبیرم ماشین دارم با مامانم زندگی میکنم دوتایی. بابام فوت کرده. دوتا خونه پایین شهر داریم یکیشو دادیم اجاره . پایین شهر زندگی میکنیم. اینجارو دوس ندارم

ی پسره هست ۲۶ سالشه هم محلی خودمونه . ۵ تا برادرن. خودش نگهبان شرکته ماهی ۱۰ میگیره. دست فروشی بدلیجات هم میکنه شاید ۶ ۷ تومنم از اونجا دربیاره . یه خونه کوچیک یه خوابه داخل کوچه خودمون داره که همون اتاقم باید برداره واسه کارش بدلیجات بسازه ببره بفروشه و وسایلش همش پخشه داخل اتاق . خونه رو انگار خانوادش کمکش کردن بخرن 

دوتامونم ترکیم . خودم دوتا داداش دارم خواهر ندارم

من که میدونم از خانواده بالاشهر یا جای متوسط شهر نمیان منو بگیرن... این پسر رو هم ته دلم راضی نیستم ولی بنظرتون شرط بذارم بره جای بهتر خونه اجاره کنه؟؟ اولش که مامانش خیلی بهم سخت میگرفت و میگفت پسرم میگه میخوام طبقه بالای مامانم بشینم حواسم بهشون باشه! ولی من ردش کردم دیگه اینو تکرار نکرد و هی اصرار میکنه قبول کنم

خودم که چشمم آب نمیخوره شرطمو قبول کنه بریم جای متوسط رهن کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ته دلت راضی نیست قبول نکن بعدم فقط مسائل مالی و‌ در نظر نگیر مامانشم آدم‌بیخودیه

تاحالا مورد بدرد نخور نداشتم

میترسم همینجوری رد کنم بازم مورد خوب نیاد تا اخر عمر مجرد بمونم

اگر ته دلت راضی نیستی قبول نکن همه اونایی که تو ازدواجشون شک وتردید داشتن ازدواج خوبی نداشتن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9621670/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c?postId=257799985 داستان زندگی منه دوست داشتی بخون

بنظرم پسر كاري مياد همين مهمه ك دوجا كار ميكنه شخصيتش مسازه بنظرم زياد تو بهر پول نرو پول خدا ميرسونه خوب پولدار باشه ولي اخلاق نداشته باشه 

بنظرم اول نامزد كنيد اخلاقش بشناسيد

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي
نمیشه اون دوتا خونه رو بفروشید یه خونه جای بهتر بگیرین؟ بعدم شما سنت کمه موقعیتتم خوبه کسی که به دل ...

نمیشه خونه عوض کردن سخته

دوتا همزمان باید فروش برن. یکیش فروش بره اون یکی نره پول نقد میمونه بی ارزش میشه و .. کلا سخته و ریسکی

تاحالا مورد بدرد نخور نداشتم میترسم همینجوری رد کنم بازم مورد خوب نیاد تا اخر عمر مجرد بمونم

آدم مجرد بمونه خیلی بهتره تااینکه هرروز کسی و‌ببینه که باب دلش نیست

یااینکه هرروز بخواد از دست خودش و خانوادش حرص بخوره

البته این نظر منه