2777
2789

خیانت دیدم ۱۰سال زندگی کردم بادوتابچه پیامک های شوهرم رادیدم با خانمی،بهش گفتم اول گفت نیستم باهاش ولی وقتی فهمید ازش مدرک دارم پنهانی رابطه داره سردشده و به بچه‌هاش هم اصلا توجه نمیکنه و میگه تفاهم نداریم

حتی سلام نمیکنه 

قصد طلاق دارم ولی فعلا چیزی نداره که مهریمو بده باید چکارکنم ؟قهرکنم بدون بچه ها برم خونه پدرم؟لطفا راهنمایی کنید ممنونم. 

بذار اجرا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان شوهرت اصلا پشیمون نیست از کارش؟؟؟؟ وقتی فهمید که متوجه شدی چه عکس العملی نشون داد؟؟

اولش گفت یه تارموی تورو عوض نمیکنم بجای خواهری بوده ولی بعد۱ماه دیدم دوباره داره تلفنی باهاش صحبت میکنه و الانم که اصلا پشیمون نیست میگه ما از اول تفاهم نداشتیم درحالی که من جز خوبی و سازش کاری نکردم .

ببین درسته من قبول دارم ب ذات هم بستگی داره ...ولی واااااقعا بعضی ها دیگ خییبیلی زننده دارن میان تو خیابونا..و خودشون در دسترس قرار دادن...اینجا خودمون ب جوری نگاه نگاه میکنند ک حرص آدم درمیاد...اصلا حیا هم ندارن ای بابا..ب تایپیکی دیروز خوندم چرا جوونا ازدواج نمیکنند ..وقتی همه چی در دسترس هست چرا دیگ زن بگیرند و مسئولیت و زن بچه رو قبول کنند