2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب😬 ختم سوره طه

6123 بازدید | 15 پست

بچه‌ها نمیدونم بر حسب شباهته یا..

یک هفته‌ای میشه که چند تا کاربر تو تاپیکهام گفتن "ختم سوره طه گذاشتی و چند روز وقت داره؟"

اما من نذاشته بودم..

احتمالا یکی که اسم یا پروفایلش شبیه من بوده همچین تاپیکی زده و با من اشتباه گرفتنش دوستان..

...اما از یه جهت میگم نکنه نشونه‌ای چیزی باشه که یعنی منم ختم سوره طه بردارم😬 نمیدونم بخدا.. توی یه هفته دو سه تا دوست مختلف بهم گفتن اینو🙌😀

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
بردار ضرر نداره که

اره واقعا.. بنظرم بهتره با نی نی سایتیهای مهربون ۱۴ روز بخونیمش😊

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چقدر خوشحال شدم برگشتی چون تاپیکات مذهبی هست هر روز به تاپیکات سر میزنم انشالله که همیشه باشی و با تاپیکات حال هممون رو خوب کنی 💚💚😍

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزم چقدر خوشحال شدم برگشتی چون تاپیکات مذهبی هست هر روز به تاپیکات سر میزنم انشالله که همیشه باشی ...

سلام مهربونمممم😁❤️ دیگه دیدم طاقت دوری ندارممم 

شما لطف داری به من.. وجود انسان‌های مهربون و خوش‌برخوردی مثل شما توی تاپیکم باعث افتخاره😍 بازم ممنونم از پیام قشنگتون

سلام مهربونمممم😁❤️ دیگه دیدم طاقت دوری ندارممم  شما لطف داری به من.. وجود انسان‌های مهربون و ...

فداتشم عزیزم آنقدر ناراحت بودم نبودی همه تاپیکات حس خوبی دارن خداروشکر برگشتی 😍💚💚💚

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
انجام بده  مطمئن باش حاجت میگیری

ممنونم ازت😊💚 الهی همه و (مخصوصا شما) به ارزوهای قشنگشون برسن و منم به ارزوم برسم.. با کمک بچه‌های اینجا حتما تا ۱۴ روز میخونیم❤️

ممنونم ازت😊💚 الهی همه و (مخصوصا شما) به ارزوهای قشنگشون برسن و منم به ارزوم برسم.. با کمک بچه‌های ...

ممنونم عزیز دلم

منم خیلی وقتا با نشونه ها حاجت گرفتم

مثلا پارسال هر روز در مورد یه شهید تاپیک میزدم

یه روز در مورد شهید دهقان زاده که شهید مدافع حرم اند تاپیک زدم 

و من اصلا خبر نداشتم اون روز تولد این شهید عزیزه

بعد دیدم تو تاپیک یکی از کاربرا گفت امروز تولد این شهیده

گفتم من واقعا خبر نداشتم و اتفاقی این تاپیک رو زدم 

گفت متوسل شو به شهید .به واسطه این شهید پیش خدا حاجتروا میشی. 

منم به نیت شهید ختم صلوات انجام دادم و حاجت گرفتم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
ممنونم عزیز دلم منم خیلی وقتا با نشونه ها حاجت گرفتم مثلا پارسال هر روز در مورد یه شهید تاپیک میزد ...

وای با خوندنش حس خیلی عجیبی گرفتم حتی.. واقعاااا؟🥲

اتفاقا الان داشتم تاپیکتون رو میدیدم.. به یاد شهید مدافع حرم شهر ما هم بودین.. شهید علی جمشیدی💚 واقعا ازتون ممنونم و مطمئنم با این یاد خوبی که از شهدا میکنین هرچیز خوبی بخواین واسطه میشن واستون دوباره❤️ و سپاس برای اینکه الان منو با شهید دهقان زاده‌ی عزیز اشنا کردین.. اسم کاملشون چیه؟ ببخشید زحمت میدم بهتون

ممنونم عزیز دلم منم خیلی وقتا با نشونه ها حاجت گرفتم مثلا پارسال هر روز در مورد یه شهید تاپیک میزد ...

اتفاقا منم امسال چند روز قبل از تولدم تاپیک میزدم تولد این شهدای عزیزه.. یا سالگرد شهادتشونه

یهو دیدم روز تولدم با تاریخ سالگرد شهید محمدرضا دهقان امیری یکی شده🥺 خیلی حس عجیبی بود و کاش سال بعد روز تولدم بتونم برم گلزار شهدای چیذر.. ببینمشون

وای باورم نمیشه🥺.. وای

شهید دهقان امیری.. منظورتون همین شهید عزیز بود.. وای

دقیقا جفتمون به ایشون اشاره کردیم🥺 ممنونم که به تاپیکم اومدین واقعا🥲💚.. خیلی لطف کردین

وای با خوندنش حس خیلی عجیبی گرفتم حتی.. واقعاااا؟🥲 اتفاقا الان داشتم تاپیکتون رو میدیدم.. به یاد ش ...

وای عزیزم همشهری شمااند😍😍😍😍

ممنونم عزیز

شهید محمدرضا دهقان امیری 

من فامیلشو اشتباه به شما گفتم

این عکسشونه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
اتفاقا منم امسال چند روز قبل از تولدم تاپیک میزدم تولد این شهدای عزیزه.. یا سالگرد شهادتشونه یهو دی ...

به نیتشون چله صلوات یا چله یه سوره قرآن یا زیارت عاشورا بردار برا حاجترواییت

وای باورم نمیشه🥺.. وای شهید دهقان امیری.. منظورتون همین شهید عزیز بود.. وای دقیقا جفتمون به ایشون ...

😘🥰🤗