2777
2789

سلام 

من نمیدونم که جنس پوستم چیه

میشه راهنماییم کنید

من هر وقت از لوازم آرایشی استفاده میکنم مثل کرمپودر ... پوستم چرب میشه روی گونه هام و پیشونی و پشت چشمام و بعد از یک ساعت تغییر رنگ میده و پوستم کدر و سیاه میشه

رنگ پوستم هم سبزه هست

از پودر فیکس استفاده میکنم اینجوری نمیشه ديگه

و یک مورد دیگه این که سریع جوش میزنم

مخصوصا وقتی میکاپ میکنم

بعضی وقتا دور لبم خشک میشه

جوش هم داره صورتم نه اونقدر چرکی و زیاد ولی میزنم جوش های ریز

بعضی وقتا هم زیر پوستی

پوستم کدر هم هست

راستش من خودم فکر میکنم که پوستم چربه

از فوم شستشو مناسب پوست چرب استفاده می کنم

بعضی وقتا صورتم و میشورم شروع میکنه به خاریدن

بعضی وقتا هم بعد از شستشو کشیده یشه

یک بار که رفتم آرایشگاه گفت که منافذ نداری و پوستت هم چرب نشده گفت پوستم چرب نیست

یک بار دیگه هم که رفتم برای میکاپ از کرم پودر مناسب پوست چرب استفاده کرد روی صورتم کیکی و بد شده خیلی بد

پاک کرد کرم پودر مناسب پوست خشک استفاده کرد قشنگ رو پوستم نشست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین در عین اینکه چرب نیست اینجوریه پوینت دهیدراته هست بیشتر اگه روی پیشونی جوش ریز داری احتمالا مختلط هست .بیشتر شوینده پوست چرب مفیده ،اب زیاد بخور و مرطوب کننده و آبرسان خوب استفاده کن و مدام تمدید کن .به پوستت بیشتر برس

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe