2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقوط بر روی تو

دعام کن اگه خوشت اومد

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
زیبایی حقیقی ولی سریاله 😍

اره خیلی تعریفشو شنیدم امروز ی کمشو دیدم ولی اخه کنکوریم گفتم امشب بیکارم سینمایی ببینم

ولی شاید این زییایی حقیقیو کم کم ببینم😋مرسی گلم

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

بچه ها اون فیلمه یا سریال یه دختره با یه جادوگر رفیق میشه یه پسره دیگه ام هست تو زیبای حقیقی بازی میکرد یع شو.رت پلنگی پوشیده بود می رقصید اونم توی این فیلم یا سریاله توی تیزر دیدم اسمش رو بلدید؟؟

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
من از این خوشم نیومد خصوصا ک دختره با اون پسر لاته عروسی نکرد دلم براش کباب شد🥲🥲

😅😅😅خیلی پرروبودبرعکس من دلم خنک شد

بیش ازاین ماصبرنتوانیم،آن ایوب بود🙂مامان کوچولوتونم،دارم هم مامان میشم هم عمه😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرستی؟اللهم عجل لولیک الفرج💞
عالیه 🥺😍 تو این سبک سریالی میشناسی ؟

نه متاسفانه اولین فیلم کره ای بودکه میدیدم😆

بیش ازاین ماصبرنتوانیم،آن ایوب بود🙂مامان کوچولوتونم،دارم هم مامان میشم هم عمه😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرستی؟اللهم عجل لولیک الفرج💞