2777
2789
منم بر خلاف اینکه خیلی پرطرفدار بود ولی اصلا خوشم نیومد بازیگرا خیلی ضعیف بودن

اصلا داستان ابکی بود خیلی برام عجیبه ک بعضیا دوست داشتن

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریال آقای ملکه 

سریال موش 

سریال فراتر از شیطان 

سریال شادی 

سریال عشق هولگرامی من 

سریال وینچنزو

سریال نام من 

سریال بیداری 

سریال همه ما مرده ایم

سریال شاهزاده بزرگ 

سریال بد و دیوانه ,,هم باحاله 

سریال اجوشی من 

فیلم: هشتگ زنده/ خروج / تماس / من شیطان را دیدم( یکم خشنه )اینا یادمه 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
سریال و فیلم کره ای اندازه موهای سرم دیدم  اما متاسفانه چون هی پشت سر هم میبینم حتی اسمشو هم ی ...

ای وای😂😂من شادی دیدم خیلیی دوس داشتم

بازی هان هیوجو و پارک نمیدونم چی چی عالی بود😍

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
اصلا داستان ابکی بود خیلی برام عجیبه ک بعضیا دوست داشتن

منم همین حس داشتم فیلم و سریال کره ای خیلی دیدم ولی واقعا نقش دختره حالم بهم میزد خیلی مصنوعی بود

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
مرسی زخمت کشیدیی💖💖

البته اون یکم خشن نیست، خیلی خشنه 😑😑آها یه سریال دیگه بود بخاطر گونگ مین میدیدم جدیده نقاب 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
زیبایی حقیقی ولی سریاله 😍

قسمت اولشو دیدم خیلی چرت بود یعنی بعدا جذاب میشه؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اره خیلی تعریفشو شنیدم امروز ی کمشو دیدم ولی اخه کنکوریم گفتم امشب بیکارم سینمایی ببینم ولی شاید ای ...

نه زیبایی حقیقیو نبین بنظرم واقعا رو اعصابه 

قشنگه ولی بنظرم یچییزبهتر ببین 

چه ژانری دوست داری؟ 

در حال پخشارو ببین اینا یجورین معتاد میشه آدم هی میخواد باز ببینه یهو همه رو میبینی😑

قسمت اولشو دیدم خیلی چرت بود یعنی بعدا جذاب میشه؟

بنظر من بیخیالش شو 

مثلث عشقی و ایناس و کلی حرص میخوری بعدا 

مرسی💗💖

وارثان نبین خیلی مسخرست😑

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆