2777
2789
عنوان

ساندویچ فروشی

12783 بازدید | 23 پست

کیا خودشون یا شوهرشون ساندویچی دارن یا از درآمد ی مغازه ی ساندویچی خبر دارن؟

آیا ارزش داره وام بگیرم و یه مغازه ی ساندویچی بزنم؟

جای ریسک داره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم ساندویچ خواست محل ماکه بعضی ساندویجیا همیشه شلوغن بعضیام خلوت بستگی داره سرویس دهی و طعم ساندویچاتون چطور باشه باید پولش خوب باشه

البته جای پررفتو امد باشخ بهتره

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
نزن . من زدم پشیمون شدم . من خودم توش کار میکردم . 

منم میخوام خودم درست کنم و کار کنم همسرمم کمک بده 

توو یه شهر ۳۰۰هزار نفری هستیم 

چرا شما پشیمون شدین؟

درآمدش کمه؟حدودا چقدر درآمد داشتین 

شغل پر زحمتیه . من دست تنها بودم . ولی آدمایی ک میامدن از یه تایمی به بعد نرمال نبودن . انگار ی چیزی مصرف کرده بودن . برای ی زن شغل سختی بود . جاش خوب بود . ولی با کلی زحمت یر به یر درمیامد . 

با همون پولی ک میخوای ساندویچی بزنی ی شغل دیگه بزن . مثلا وسایل سوسیس کالباس خونگی رو بگیر . تو خونه سوسیس کالباس بزن . مجوز بهداشتم بگیر . تو خونه برای خانوما راحتتره این کار تازه مشتری هم نمیریزه سرت استزس بگیری . با خیال راحت اول سفارش بگیر بعد محصول و پیک بده براشون ببره . 

منم میخوام خودم درست کنم و کار کنم همسرمم کمک بده  توو یه شهر ۳۰۰هزار نفری هستیم  چرا شم ...

من وااااااااقعا پشیمون شدم . اصلا برای خانوما مخصدصا دست تنها مناسب نیست .  باز رستوران بود ی چیزی . ی خانومی تو محله ما هست اولش سبزی آماده میفروخت بعد کم کم ترشی و مربا و ادویه هایی ک خودش ترکیب میکرد آسیاب میکرد . الان انقد مشتری داره ک قبل از این که سبزی رو آمادا کنه مربا رو آماده کنه پیش فروش کرده . کارشم تو خونه است خیلی بهتر از مغازه زدنه . سوسیس و کالباس و همبر گر خونگی هم یک بنده خدایی زده تو خونه اونم راضیه . هفته ای ی بار ثبت سفارش میکنه . سه شنبه ها سفارشا رو تحویل میده . تا دو هفته پیش از تولید همیشه مشتریاش تو نوبتن 

شغل پر زحمتیه . من دست تنها بودم . ولی آدمایی ک میامدن از یه تایمی به بعد نرمال نبودن . انگار ی چیزی ...

از نظر امنیت همسرم هست زحمتشم مهم نیس کمک دارم فقط برای درآمد میترسم چون با وام میخوام بزنم هم قسط وام هست هم کرایه مغازه

من وااااااااقعا پشیمون شدم . اصلا برای خانوما مخصدصا دست تنها مناسب نیست .  باز رستوران بود ی چ ...

سوسیس و کالباس خونگی یکی از دوستام توی خونه زد زیاد مشتری نداشت 

آخه ب دستپخت خودم اطمینان دارم و یجورایی ب آشپزی علاقه دارم  برا همون گفتم ی کار آشپزی راه بندازم واقعا توش موندم،شما شهر بزرگ هستین؟

منم میخوام خودم درست کنم و کار کنم همسرمم کمک بده  توو یه شهر ۳۰۰هزار نفری هستیم  چرا شم ...

من سال ۹۵ زدم ماهی یک تومن کرایه میدادم حدودادچیزی برام نمیموند ولی اکه یک آقا میخواست اونجا ک من بودم کار کنه و ی تغییراتی بده همون یک تا یک و نیم براش میموند . ولی تاکیددمیکنم کلا کار پر زحمتیه . مهصوصا برای خانوما و این که معمولا ۱۰ و نیم به بعد خطرناک هم بود برام . و ساندویچی معمولا شیش ماه اول سال درآند داری ۶ ماه دوم سال  درآمد کمتره باید دم نوش و آش و املت و این طور جیزا رو به منو برای نیمه دوم سال اضافه کنی ک جبران شه 

سوسیس و کالباس خونگی یکی از دوستام توی خونه زد زیاد مشتری نداشت  آخه ب دستپخت خودم اطمینان دار ...

منم یک شهر حدود ۳۰۰ هزار نفری ام . مرکز استانم . دست پخت منم خوب بود ساندویچ مرغ درست میکردم خیلی خوب بود . ولی واقعا سودی نداشت نسبت به زحمتش . اگه ی پسر جوون بزنه براش خوبه . اونم باید دو نفر باشن یکی پشت دخل باشه یکی ساندویچ بپیچه 

من سال ۹۵ زدم ماهی یک تومن کرایه میدادم حدودادچیزی برام نمیموند ولی اکه یک آقا میخواست اونجا ک من بو ...

اتفاقا توی فکرم بود ک انواع آش و صبحانه هم توی منو بزارم 

سال ۹۵ یه تومن واقعا کرایه بالا بوده، ممنون ازراهنماییت عزیزم،موفق باشی