2777
2789
لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه...مث اینکه کیم کارداشیان بجای پنکک استفاده میکنه...هرچی باشه بهتر از کرمای شیمیاییه
گاهی باید بی رحم بود…نه با دوست نه با دشمن بلکه با خودت و چه بزرگت میکند آن سیلی محکمی که به خودت میزنی…..
نیلو جان من سایت های خارجی رو خوندم نوشته بود زیر پنکک استفاده می کنه نه به جای پنکک به هر حال فکر کنم مثل بقیه ی جیزها اول باید به قطعات باریک برش بزنی بزاری توی افتاب تا خشک بشه بعد هم با اسیاب اسیابش کنی
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به کسی بگم اددت کنه گلم؟ادمین اونجا شما بودی یا کسی دیگه؟
گاهی باید بی رحم بود…نه با دوست نه با دشمن بلکه با خودت و چه بزرگت میکند آن سیلی محکمی که به خودت میزنی…..
خب بذار به بچه ها بگم ببینم کسی میتونه اددت کنه ...چون ادمین خودت بودی فکر نکنم کسی بتونه ادت کنه
عزیزم شما اسمت تو گروه فقط نی نی سایتی ها هنوز هست...چجوریه؟یعنی رو گوشی خودت نیس؟
خب فکر کنم نمیشه ادتون کرد...من با تبلت میام واتساپ...نمیتونم اددتون کنم...تو گروه گفتم که شما واتساپت چی شده....اما کلا چون شما خودت ادمینی فکر نکنم کسی بتونه ادت کنه...من نتونستم گلم