2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خب جلو زبونشو میگرفت من اصلا دلم برا جیران نمیسوزه اتفاقا مثل این ادمای تازه به دوران رسیده میمیونن که خونه باباشون آه در بساط نبوده تا خونه شوهر دوتا النگو میکنن دست وایمیسن به پز دادن و جیلینگ جیلنگ کردن.

سوگولی شاه شده بعد ناز میکنه  درسته داغداره اما خب دلیل نمیشه شاهو بازخواست کنه اه حقش بود اصن

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست

به نظرم دیگه زیاده روی کرد جیران

اگر پسرش شاهزاده نبود و نمیخواست ولیعهدش کنه انقدر پیگیر قاتلش نمیشد

حرفای جالبی هم نزد به شاه ، غرورش با خاک یکسان کرد 

به نظرم خیلی طبیعی بود رفتار شاه در مقابل حرفای جیران 

بالاخره شاه مملکتی بوده و باید این سکانس در مقابل آپاچی بازی های جیران میساختن

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹
وای خب جلو زبونشو میگرفت من اصلا دلم برا جیران نمیسوزه اتفاقا مثل این ادمای تازه به دوران رسیده میمی ...

والا منم حرفم همینه بچه یماه کمتر از دست دادی دیگ ول کن دیگ   البته خدا سر کسی نیاره ولی خیلی شلوغش کرده اونهمه ادم اونجا بچه از دس دادن اسکلشون اینه

دیگه داره شور عزاداری و دیوونه بازی رو درمیاره.

همونجا که شاه کلی تحویلش گرفت و جلو همه گفت دلبر و دلدار منه، باید تمومش میکرد و شاه بعدی رو درست میکرد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم