سلام من و دوستم ترم اولیم این دوستم اولین روزی که اومد دانشگاه نظرش به یه پسره جلب شد و دقیقا یه هفته بعدش رفت پیوی پسره و بهش پیشنهاد دوستی داد و گفت ازت خوشم میاد پسره هم با یه لحن تند ردش کرد اما این دوست من ول کن نیست این پسر تا امروز پنج بار ردش کرده اونم با جملات زشت مثل هری ، برو گمشو، چقدر کنه ای و...اما دوستم از رو نمیره دوباره و چند باره بهش پیام میده و میگه عاشقتم و فلان به خدا تو کلاس شده مسخره دست همه من دوست دارم کاری کنم به خودش بیاد و یکم عزت نفس داشته باشه اما چون تازه باهاش آشنا شدم میترسم بهم بگه به تو ربطی نداره پسره خودش دوست دختر داره همه کلاس میدونم اما این دوستم از رو نمیره حتی رفته پیوی دوست دختر پسره و فحشش داده به نظرتون چیکار کنم به خودش بیاد انگار کور شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا وقتی کسی کمک نخواسته رفتن به حریم شخصیش خیانته. احتمال داره دوسته خودت باشی😀ولی اجازه بده خودش به نتیجه برسه آدما با نصیحت پخته نمیشن و رشد نمی کنن. باید تجربه کنن، اشتباه کنن و بعد یاد بگیرن