2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس هلندی کاربر وامپیر هم امروز گم شده 😑مال من ۴.۵ماه پیش ۳.۴سال بود داشتمش

آمار همه رو هم داری سیسی😀🎀👌

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

مریضی چیزی داری ؟

بله متاسفانه به بیماریِ "اومدن به تاپیک افراد بی ادب و پررو و بد دهن" دچار هستم😔

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

دو سال میخواستم بخرم شوهرم راضی نشد بعد اسرار زیاد خریدمش وقتی گرفتمش سه ماهه بود من متوجه نشدم بگو من آلرژی داشتم و تو این مدت دیگه مرگ و به چشمام دیدم همه دکترا رفتم متوجه شدم به پرندم آلرژی دارم تو این سه ماه هم که پیشم بود اندازه روحم دوسش داشتم حال روحیم عالی بود ولی جسمم نابود شد

ولی اصلا نمی‌تونستم رهاش کنم دادم به دوستم که چند تا پرنده داشت گفتم نمیفروشم ولی باشه برا خودت فقط بدونم خوبه و جاش خوبه تنها نباشه. دوستم بعد دوماه تصمیم به فروش گرفت. 

تو این دوماه روزای آخر بعد دو ماه رفتم خونه دوستم تا صدامو شنید برام سر تکون میداد تند تند که بیارمش بیرون😔

فقط آوردم رو دستم و دوباره گذاشتم داخل. دوستم برد تحویل پرنده فروشی داد امااااا شبی که بهم زنگ زد که اجازه بگیره برای فروشش حتی خاستم بمونه پیش مادرم اون گفت نمیتونم.... به ناچار گفتم بفروش رفتم تو آشپزخونه بگید چی دیدم 

دیدم که یهو یه دونه پر نمی‌دونم از کجا اومد نشست رو میز رو به روم انگار داشت می‌گفت ارتباط مون برای همیشه قطعه . وقتی هر جا عروس هلندی میبینم اینستا بیرون هرجا دلم میگیره.....این همه آدم پرنده داشتن ولی من....

بله متاسفانه به بیماریِ "اومدن به تاپیک افراد بی ادب و پررو و بد دهن" دچار هستم😔

بد دهن و نمی‌دونم ولی  کسایی که هرچیزی و به مسخره میگیرن و ترجیح میدم نیان تاپیکم