2777
2789
عنوان

پروژسترون

9 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان

27شهریور پری شدم و تاامروز ک 2 ماه میگذره هنوز نشدم..30 مهرآز دادم منفی بود،19 آبان سونو دادم و گفت مشکلی نیس احتمال داره هومونات بهم ریخته و یدونه فولی20 داشتم و برای تخمدان چپ نوشته تنبلی

۱۹ آبان دو تا آمپول پروژسترون زدم و سه روزه لکه بینی قهوه ای خفیف دارم خیلی خفیف

چکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فرودین اینطوری شدم یک ماه پری نشدم..دکتر برام قرص ال دی به مدت ۴۰روز داد اوکی شدم بعدشم متفورمین داد بعدم باردار شدم پیش میاد نگران نباش تاپیکامو بخون روحیه میگیری

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

ولی من تقریبا سه سال پیش تنبلی داشتم و پلی کیستک بودم ک تا اومدم درمان بشم هفت هشت ماه طول کشید 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

و بهم دوماه قرص ال دی داد واسه از بین بردن پلی کیستک و چهار تا امپول هم بعد اتمام قزصا همراه با چند تا پودر سین لس ک واقعا معجزه شد ماه بعدش باردار شدم 

حالا من از تجربه خودم میگم من متوجه نشدم شما مشکلت چیه 

4تا قرص ال دی خوردم بطور خیلی نامنظم،هورمونام بهم ریخت

وقتی یکماه از پری گذشت رفتم سونو گفت هورمونات بهم ریخته و دوتا آمپول زدم 

و بهم دوماه قرص ال دی داد واسه از بین بردن پلی کیستک و چهار تا امپول هم بعد اتمام قزصا همراه با چند ...

مبارک باشه عزیزم😍منم تا چندروز دیگه صبرمیکنم پری نشدم میرم دکتر

4تا قرص ال دی خوردم بطور خیلی نامنظم،هورمونام بهم ریخت وقتی یکماه از پری گذشت رفتم سونو گفت هورمونا ...

اتفاقا منم اون دوماه اصلا پری نشدم وک ماه بعدشم نشدم ولی باردار بودم 

مبارک باشه عزیزم😍منم تا چندروز دیگه صبرمیکنم پری نشدم میرم دکتر

فدات انشالله نصیب شما 

من واسه دومی اقدامم فردا موعدمه🤩