2777
2789

همه حرفای زنشو میزاشت کف دست مامانش

روح_آنابل۲ هستم ترکیدم 😑🥀ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..🤌🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 اینکه دردِ من ، دردِ تو نباشه ،دردِ.....🖤 لطفا نفری یه حمد برای شفای بیمار کوچولوی ۸ ماهه بخونید...دو صلوات هم برا حاجتم بفرستین😔 قد: ۱۷۰... وزن فعلی: ۷۰ 😑 وزن هدف : ۶۸...وزن هدف اصلی: ۶۵ 😌 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه چهار سال هنوزم بعضی وقتا میره میگه میخوام خفش کنم ولی خیلی بهتر شده

همسر من بدتر شد ولی بهتر نشد و روز به روز خانوادشو جلوی من مهمتر میکرد و همش میرفت بدی از من میگفت! 

همسر من بدتر شد ولی بهتر نشد و روز به روز خانوادشو جلوی من مهمتر میکرد و همش میرفت بدی از من میگفت!& ...

طلاق گرفتی؟

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...

شوهر من خیلی بددل و شکاک بود منم سر همین اخلاقش ۳ بار قهر کردم واسه طلاق ولی بعد اشتی کردیم و خوب شد 

البته الان با خونوادم قهره همیشه از همه طلبکاره کلا از اخلاقاش راضی نیستم

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...
شوهر من خیلی بددل و شکاک بود منم سر همین اخلاقش ۳ بار قهر کردم واسه طلاق ولی بعد اشتی کردیم و خوب شد ...

منم ازش راضی نبودم با اینکه ته دلی دوستش داشتم ولی انگار همش باید ریز ریز حرص میخوردم. هی ولش میکردی دوست داشت تنها بره خونه خواهرش و مادرش و اونا هم پر میکردن و کل زندگیم دستشون بود چون دهن لق بود و بدتر از همه همش از من بدی میگفت به اونا