2777
2789
عنوان

به اونایی که پدر دارم حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 27 پست

عزیزم مطمئن باش هرچیزی ک خدا ب ادم بخواد بده، خوبش نعمته،.... نه صرفا فقط داشتنش و بودنش....‌ خیلیا از سمت پدر مادراشون انقدری ازار اذیت شدن که از هیچ غریبه اونقد اسیب ندیدن.... یا همسر یا خواهر برادر هرچی

بهرحال خدا مصلحت هرچیزی برای ما بهتر میدونه.... 

مطمئن باش جاهای دیگه ی زندگی خدا برات چیزای بهتری رقم زده که جبران سختیای ک کشیدی میشه.... درد بخشی از زندگی میتونه باشه نه تمام زندگی

عزیزم مطمئن باش هرچیزی ک خدا ب ادم بخواد بده، خوبش نعمته،.... نه صرفا فقط داشتنش و بودنش....‌ خیلیا ...

فعلا که بعد ده سال هیچ چیز،خوبیو رقم نزده

تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که بعد ده سال هیچ چیز،خوبیو رقم نزده

فکر نمیکنم سنت زیاد باشه عزیزم بهرحال زندگی جریان داره....

من به شخصه زندگی الانمو حاضر نیستم با بهترین شرایطه زندگی مجردیم کنار پدر مادرم عوض کنم.... حتی یکروزشو....

فکرم نکن شوهرم پولداره یا خیلی ظاهر انچنانی داره نه....

ولی درکم میکنه بهم اهمیت میده.... پدر مادرم وضع مالیشون از شوهر من بهتره ادمایی ناجوری ام نیستن خداروشکر ولی اهمیتی که بایدو هیچوقت تو زندگیشون نداشتم و خیلی اسیب روانی دیدم هم از اونا هم خواهر برادرم

فکر نمیکنم سنت زیاد باشه عزیزم بهرحال زندگی جریان داره.... من به شخصه زندگی الانمو حاضر نیستم با به ...

خداروشکر یکیو نینیسایت دیدیم از،متاهلی راضی باشه

خداروشکر یکیو نینیسایت دیدیم از،متاهلی راضی باشه

اخه معیارا فرق کرده...

واقعا منم نمیفهمم بعضیا از ازدواج و شوهر چ توقعی دارن که براورده نمیشه... همه چی پول پول پول

وقتی معیارت این باشه معلومه اونی که همدم باشه پیدا نمیکنی

من شوهرمو تو بدترین روزای زندگیم پیدا کردم تو روزایی که ب مردنم ام فکر میکردم. الان خب معلومه کسی که اینقد برام حامی بودو با هیچی عوضش نمیکنم....

یه هزار تومنی داشته باشه منو راضی میکنه چون برای منه نه مثل اون مردایی که میلیارد میلیارم پول دارن اما از زنشون قایم میکنن یا اولویت براشون پدر مادر خودشونه و دوستاشون، بعد مرحله اخر تازه ب زنشون میرسه

اخه معیارا فرق کرده... واقعا منم نمیفهمم بعضیا از ازدواج و شوهر چ توقعی دارن که براورده نمیشه... هم ...

بهرحال امیدت بخدا باشه مطمین باش پشیمون نمیشی منم روزای بدی گذروندم و الان اینجام و راضیم💚

بیا پدر من مال تو 

عامل هرچی بدبختیه پدرمه 

با خساستش ناراحتی اعصاب گرفتم .

از سرکوفتاش خسته شدم 

نمیزاره ازدواج کنم 

۱۰۰سال ار کل دنیا عقب موندم 

نمیدونم خدا کی منو از شر این شیطان خلاص میکنه 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
بیا پدر من مال تو  عامل هرچی بدبختیه پدرمه  با خساستش ناراحتی اعصاب گرفتم . از سرکوفتاش ...

خدا کمکتون کنه .اره ناراحت شدم حیلی،ولی نبودشم تو سری خوردنه دخالت کردن هر کس و ناکس گه زندگی،خودشون گنده تو زندگی توعهه..خکاستگار میاد میگن پدر نداره بریزیم سرش مفت ببریم مرد بالاسرشون نیس..انیدوارم زود بخت خوب بازشه بری ..اگه بتونی،ثابت کنی طرفت معتاد نیس،هدم خوبیه اجازه دادگاه بده اجازه پدر نمیخوای

خدا کمکتون کنه .اره ناراحت شدم حیلی،ولی نبودشم تو سری خوردنه دخالت کردن هر کس و ناکس گه زندگی،خودشون ...

از آبروم میترسم وگرنه تا الان  صدبار اینکارو کرده بودم 

.....عزیزم خودت باید محکم جلوشون دایی نیاید اجازه دخالت بدی 

اان شاالله شمام خوشبخت بشی 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
از آبروم میترسم وگرنه تا الان  صدبار اینکارو کرده بودم  .....عزیزم خودت باید محکم جلوشون ...

ممنون💚