2777
2789
عنوان

راهکار برای کودک دو زبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 39 پست

من از بچگی برای دخترم کارتون و شعر و کلیپ پخش میکردم چون خودش علاقه داشت الانم 8 سالشه کلاس می فرستم من جدی دنبال نکردم ولی توی سه چهار سالگی جملات کوتاه میگفت و نی دونست چیو کجا بکار ببره مثل mom pleaseوقتی ی درخواستی داشت خودشو اینجوری لوس می‌کرد 

Mom cat وقتی ی گربه می دید و نشونم میداد 😂

الان گاهی کارتون زبان اصلی می بینه ی چیزهایی اش رو متوجه میشه ازش میپرسم میگه برام 

تحقیقات نشون داده وقتی بچه در معرض زبان دوم قرار بگیره حتی اگر به حرف نیاد تو ناخودآگاهش میمونه و بعدا این زیان رو راحت تر یاد میگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از بچگی برای دخترم کارتون و شعر و کلیپ پخش میکردم چون خودش علاقه داشت الانم 8 سالشه کلاس می فرستم ...

از چ سنی براش کارتون پخش کردین؟ و از چ کارتونی استفاده میکردین ؟

از چ سنی براش کارتون پخش کردین؟ و از چ کارتونی استفاده میکردین ؟

فک کنم حدودا18 ماهگی بودشایدم بزرگتر  دقیق یادم نیست خواهرزاده ام تو تبلتش کلیپ داشت بعد دیدم حرکاتی که اونا انجام میدن انجام میده و سعی میکنه باهاشون بخونه دیگه براش دوتا سی دی از نی نی کارتون سفارش دادم و زدم رو فلش تو تی وی می دید گاهی تو مانیتور ماشین بعدم که بزرگتر شد از جم کیدز کارتون نگاه می‌کرد رنگ ها اعداد و خیلی لغات رو بلد بود که رفت کلاس زبان یعنی پیش زمینه اش عالی بود  

منم یکی از ترس هام همینه  بعضی ها میگن ک بچه ما با دیدن کارتون زبان اصلی زبان انگلیسی فارسی رو ...

یکی از دوستام کارتون دو زبانه میذاشت برا بچه ش.بچه ش حرف میزنه ولی چون تک فرزند بود و‌ دوستی هم نداشت کلا انگار تعامل و دوستی با بچه ها رو بلد نیست. کلا تنها بود. ی کارتون نگا میکرد ک از اونم از حرفاشون هیچی نمیفهمید... بچه ش خیلی منزوی و تنهاست تو مدرسه

کسی هست ک برای بچه اش از روش دکتر امینی استفاده کرده باشه برای یادگیری زبان انگلیسی ؟ یا روش های مشا ...

همین دوستم ک گفتم. دکتر امینی ۴ سال گذلشت بچه هم جر چندتا کلمه چیز خاصی یاد نگرفته.