2777
2789
عنوان

راهکار برای کودک دو زبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 39 پست
چ بلایی سر بچه اوردن

آره طفلکی اینقدر هم عصبی بود ک نمی‌تونست حرف بزنه و ارتباط بگیره با دوستاش 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
من مربی مهدکودک بودم ی بچه رو آوردن مامانش لری باش حرف می‌زد باباش ترکی از بچگی کارتون زبان اصلی دید ...

منم یکی از ترس هام همینه  بعضی ها میگن ک بچه ما با دیدن کارتون زبان اصلی زبان انگلیسی فارسی رو باهم یاد گرفتن بعضی ها هم میگن دیر ب حرف اومده بچه مون و بین دو زبان گیج شده منم موندم ک چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یک بچه تا سه سالگی دو زبانه بار بیاد نسبت به بقیه افراد ماده خاکستری بیشتری مغزش تولید میکنه

آره بعدشم قاطی میکنه😐

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
منم یکی از ترس هام همینه  بعضی ها میگن ک بچه ما با دیدن کارتون زبان اصلی زبان انگلیسی فارسی رو ...

بزار اول فارسی رو کامل یاد بگیره و بتونه به فارسی حرف بزنه 

بعد ک فهمیده تر شده تونست راحت زبان فارسی یاد بگیره بعد بزارش کلاس 

الان بزاری سرنوشتش میشه این بچه ای ک من گفتم طفلک اینقدر عصبی بود چون نمی‌تونست ارتباط بگیره با دوستاش و خواسته هاشو بگه

نه  من این کار و کردم ولی انگلیسی حرف نمیتونن بزنن،   البته به نسبت خوب متوجه میشن  ...

از چ کارتون هایی   استفاده کردی؟؟؟ خودت براش پیدا کردی یا از کسی مشاوره گرفتی ؟ هیچی کلمه انگلیسی رو تکرار نکرد؟؟؟ 

منم یکی از ترس هام همینه  بعضی ها میگن ک بچه ما با دیدن کارتون زبان اصلی زبان انگلیسی فارسی رو ...

ممکنه بیشتر طول بکشه تا کامل بشه ولی بالاخره یاد میگیره 

ولی خوب ما اغلب نمیتونیم اون محیط کاملا طبیعی زبان اموزی  رو‌برای بچه ها فراهم کنیم، منظورم زبان دوم هست 

منظرم اینه ک بچه هم زبان با زبان فارسی زبان انگلیسی رو یاد بگیره حرف بزنه زبان انگلیسی  هم براش ...

ماخودمون زبونمون تورکی هست تا ۳ سالگی زبان خودمون و یاد گرفتن بعد از اون کلاس زبان رفتن و انیمیشن های زبان اصلی نگاه کردن هردورو کامل بلدن .فارسی رو هم تو مدرسه یاد گرفتن 

از چ کارتون هایی   استفاده کردی؟؟؟ خودت براش پیدا کردی یا از کسی مشاوره گرفتی ؟ هیچی کلمه ...

یه سری سی دی بود به اسم بی بی انیشتین ، یا کارتونهای پپا پیگ خیلی قشنگه 

کلمه که تکرار میکنن ولی اینکه قشنگ صحبت کنن منظورم بود که فقط با کارتون دیدن اتفاق نمیفته ولی خیلی کمک کننده هست

حالا ما بلوچیم بچم هم بلوچی یاد بگیره  هم انگلیسی هم فارسی بدتر گیج میشه فکر کنم    

نه ببین زبان مادری آسونه منم  از بچگی زبان مادری می‌فهمیدم ولی حرف نمیتونستم بزنم تا الان ک بزرگ شدم

انگیسی فارسی هم‌ک یاد گرفتم😂

یه سری سی دی بود به اسم بی بی انیشتین ، یا کارتونهای پپا پیگ خیلی قشنگه  کلمه که تکرار میکنن و ...

منم همین می خوام ک یکم براش زبان انگلیسی آشنا باشه ک وقتی خواست بره کلاس زبان چیز ترسناکی براش نباشه و چند کلمه ای بلد باشه