2777
2789

منم دغدغه همينن رو دارم

زبون خودمون خيلي غليظ و تاثير گذار هست

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب داستان

کارتون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من مربی مهدکودک بودم ی بچه رو آوردن مامانش لری باش حرف می‌زد باباش ترکی از بچگی کارتون زبان اصلی دیده  تو مهد هم فارسی حرف میزدن باهاش 

طفلک ۳ سال خورده ای داشت ولی نمی‌تونست حرف بزنه با اشاره وقتی نمیفهمیدیم عصبی میشد همه رو میزد مهد به هم میریخت 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
یعنی چه راهی متوجه نشدم بچه های من ۳ زبانه هستن😐😂

منظرم اینه ک بچه هم زبان با زبان فارسی زبان انگلیسی رو یاد بگیره حرف بزنه زبان انگلیسی  هم براش مثل فارسی باشع 

میشه عزیزم همین جور که شما و پدرش باهاش فارسی صحبت میکنید یکی باهاش به یه یک زبون دیگه حرف بزنه

اشتباه محضه بچه تا بزرگ نشه نباید با هیج زبانی غیر فارسی حرف زد ببین چی نوشتم 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
یه سوال اکه برای بچه از یکسالگی کارتون زبان انگلیسی بزاریم ممکنه بزرگتر شد انگلیسی صحبت کنه!؟

نه 

من این کار و کردم ولی انگلیسی حرف نمیتونن بزنن،  

البته به نسبت خوب متوجه میشن 

دارن کلاس هم میرن از چهار پنج سالگی 

اشتباه محضه بچه تا بزرگ نشه نباید با هیج زبانی غیر فارسی حرف زد ببین چی نوشتم 

اگه یک بچه تا سه سالگی دو زبانه بار بیاد نسبت به بقیه افراد ماده خاکستری بیشتری مغزش تولید میکنه

پیج اینستام......