2777
2789
عنوان

کیاا زیست دوست داشتن و دارن؟😐

556 بازدید | 34 پست

اصلا نمیتونم تصور کنم کسی باشه ازش بدش بیاد بس که خوبه😐 الان فهمیدم واقعااا به زیست علاقه دارم حتی بعضی وقتا حوصلم سر بره میرم میخونمش 

به جاش از ریاضی و فیزیک خوشم نمیاد😑 

همینجوری گفتم،،،حوصلم سر رفته😐💔

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همشون خوشم میاد مخصوصا شیمی

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       

تنها درسی که دوران دبیرستان اگر استادم خوب نبود نگاه هم بهش نمیکردم😐اما بیشترین درصدم تو کنکور همین زیست شد😂

فقط شیمی عشقه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

منم زیست دوس دارم 😍ولی رشتم انسانی تاریخ و جامعه گوه رو دارم میخونم🤕ولی بجاش فلسفه خوبی ولی خیلی خیلی سخته با کل سختی که داره بازم خوبه شیرینه دوس دارم من 🙂بقیه فلسفه رو بالای 15 نمیتونن بگیرن مال من 18 ب پایین نیس 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

برای یه کنکور موفق باید  بین درسات تعادل باشه عزیزم.

البته این که به زیست هم علاقه داری خودش یه نقطه قوته

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

میخوای کنکور بدی؟ بالعکس من از زیست بدم میاد، ولی ریلضی و فیزیک مسلطم، میخوام کنکور تجربی،بدم

کنکوری ۴۰۴ ام 

ریاضی و فیزیک یه بدی داره سوالاتو میپیچونن من اصلا باهاش کنار نمیام 

موفق باشی💓

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 
من میمیرم برا ریاضی فیزیک از زیست خوشم نمیاد تست ک میزنم اصلا نکته هاش،یادم نمیمونه

درست تحلیل میکنی؟نکات جدید رو یادداشت میکنی؟

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟