2777
2789
عنوان

آنفلانزا کم بود پریود هم شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو با دمنوش زنده نگه داشتم روزی چند لیوان ازین دمنوش خوردم مخلوط دارچین زنجبیل گل گاوزبون بابونه ...

مرسی ممنونم الان به مامانم میگم درست کنه برام😭❤

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
قربونت برم  بخدا انقد بهم سخت گذ‌شت تنهام هستم هیچکس ندارم  همسرمم سرش خیلی شلوغ اصلن خ ...

هعیییی وضعیتمون شبیه همه 

منتها چون مامان بزرگم خونش نزدیک مائه و هر روز بهمون سر میزنه همه از من دوری میکردن که اون نگیره خیلی تنهام😭

مرسی ممنونم الان به مامانم میگم درست کنه برام😭❤

من شیربرنجم دو بار درست کردم خوردم. البته میگن لبنیات خوب نیست. ولی من هر وقت تو سرماخوردگی یا انفولانزا شیربرنج میخورم زود خوب میشم. امروز بعد یه هفته مریضی خیلی حالم بهتره.

شربت هست اسمشو یادم نیست اون خیلی خوبه تا ظهر سعی می کنم اسمشو پیدا کنم آب نمک قرقره کن 

ممنونتون میشم اگه بهم بگین😭 واقعا دارم خفه میشم

من شیربرنجم دو بار درست کردم خوردم. البته میگن لبنیات خوب نیست. ولی من هر وقت تو سرماخوردگی یا انفول ...

خیلی ممنونم

ببخشید یهو رفتم من دوباره تب و لرز کردم بردنم بخش اورژانس یه سرم زدن بهم با آمپول الان خیلی بهترم