خانوادم یه شهر دورن هرروز در حد چند دقیقه بهشون ز میزنم چون نگران میشن چند روزه شارژم تموم شده هرچی گفتم بخر نخرید .دیروز صبح داشت صبحونه میخوردخودم کارتشو برداشتم گفتم خودم میرم میخرم تو همش یادت میره گفت حالا بخواب (میخواست س ک س کنه)گفتم تا صبحونه بخوری اومدم گفت ن تو بخواب گفتم ی دقیقه میخرم میام گفت برو گمشو بخر هری بیشرف گفتم بیشرف خودتی لج کردم ۲۰ هزار شارژ گرفتم چون گوشیش خرابه خطش تو گوشی منه هزار تومن کم شد معلوم شد موجودی گرفته شبم نیومد خونه فردا هم تعطیله احتمالا رفته خونه مامانش بعد همش زر میزنه تورو برا س ک س نمیخوام گرفتمت ک رفیق و همدم داشته باشم. احتمالا شنبه شب بیاد اومد چ عکس العملی داشته باشم ؟مقصر منم؟
اگ ازش عذرخواهی کنه دفعه بعدی میره تا ی هفته نمیاد این دختر غریب و تنهاس چطور شب نیومده خونه اگ کاری ...
منم تو شهر غریبم میفهمم حالشو ولی عذر خواهی کنه شوهرشو میکشونه سمت خودش... دفعه بعد میگه فلانی ییزحمت برام شارژ بخر اونم یادش نمیره
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
یه شماره گرفتن کار نداره بالاخره نگرانت بشن با کمک کسی راحت می تونن بهت زنگ بزن. شما سعی کن نگرانی و وابستگیت رو به خانوادت یکم کم کنی و به شوهرت بیشتر بها بدی
اما رفتارش ک رفته نیومده هیچ توجیهی ندارد ی زن با بچه رو تنها گذاشته رفته بیش خانوادش خب مادرش نمیگه چرا شب نمیری خونت دعوا رو نباید کشش میداد یا از خونه خودش بیرون میبرد تا کسی متوجه نشه
نمیدونم اینو باید از مردها بپرسی... خب دختر واسه منم پیش اومده کارت شوه م دستم بوده هی یادم میرفت باخودم شارژ بگیرم اونکه جای خود داره... حالا شما یبار کوتاه بیا.. واسه آرامش زندگیت میگم وگرنه یه شارژ چقدر ارزش داره که عصابتو خورد کنی و باهم قهر کنید... من نه طریدارمرد هستم نه زن ولی آدم باید همه جوانب رو بسنجه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
اما رفتارش ک رفته نیومده هیچ توجیهی ندارد ی زن با بچه رو تنها گذاشته رفته بیش خانوادش خب مادرش نمیگه ...
موافقم